bloglovin
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 24-105/4.0L
 
I helgen fick jag i uppdrag av lokaltidningen att fotografera under ett kulturevent som hölls här i Jönköping. Såg direkt att Moto Boy var ett av namnen som skulle dit och blev skittaggad över att få fota musik som jag faktiskt gillar för en gångs skull. (inget illa menat Jill Johnsson och Sanna Nielsen..)
 
Dessvärre var ljussättningen fruktansvärt mörk och orange trots rätt inställd vitbalans. Tänkte mest bara visa att det även går att rädda de värsta bilderna tack vare Photoshop och Camera Raw, som ni ser här ovanför! Även om det tar tusen år.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM / Visst blir man sugen på skittles när man ser fjärde bilden?
 
När vi väl befann oss i Berlin gick vi också på en konstmässa som hette abc. Enorma lokaler med massa fina grejer som folk ställde ut. Och såklart också en massa konstiga saker. Som man verkligen inte förstod sig på. Men det är väl lite det som är det fina med konstmässor.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Är precis hemkommen från en skolresa till Berlin som var helt fantastisk. Det var fyra dagr fullproppade med konstmässor, vernissager och såklart öl. Jag fotograferade inte så mycket i staden eftersom vi mest hela tiden satt på tunnelbana eller buss, samt sprang mellan olika museum, men här är iallafall ett par bilder jag smygfotade från ett franskt slott. Japp, vi tittar på franska slott när vi är i Berlin...
 
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Det var ett tag sedan jag hängde i cyberspace men har haft fullt upp med att ha tråkigt hemma i Jönköping, åka till Göteborg, söka jobb, hoppa in som fotograf på tidningen och att äta glass. Idag hängde jag i alla fall med några vänner vid Vättern trots en alldeles för låg temperatur.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Med mobilen och Google maps i högsta hugg begav jag mig idag in till Malmö stad för att parkhänga och iallafall försöka lära känna staden jag kommer befinna mig i det närmsta året. Idag lärde jag mig bland annat att skånska är svårt att förstå sig på ibland och att busschaufförer blir arga när man inte hör vad de säger.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Idag tvingade jag mig själv att sitta och svettas i solen. Samt gråta av att jag kollade rakt in i den i ungefär 30 minuter - allt för konstens skull. Vi kan ju glömma för en sekund också att det här med solstrålar genom persienner är något folk sysslade med år 2010.... 
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec