bloglovin
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Med paljettkragen runt halsen och modebloggsposer inövade gav oss idag ut för att fotografera lite efterlängade porträtt i solen. Resten av dagen planerar vi att sitta instängda med persiennerna nerdragna för att låtsas som att det inte är sol ute. Dåligt samvete av att sitta inne vid datorn när det är sommar ute? Japp. Men det man inte vet har man inte ont av.
 
Så vi låtsas helt enkelt att vi aldrig sett att solen skiner utomhus så kan vi titta på film utan att må dåligt..
När sommarlovet närmar sig gör man alltid upp massa planer,en på något sätt blir det ju aldrig riktigt som man tänkt sig..

Man tänker att man ska gå upp tidigt för att utnyttja varje ledig stund man har, till exempel för att tidigt lägga sig och bli röd som en kräfta på stranden..
 
..men istället ligger man i sängen till klockan två för att sedan gå klädd i slappiskläder resten av dagen. Att utnyttja ledigheten sa vi? Jo, visst. Om att hitta på saker betyder att man ligger och sover tills mamma och pappa kommer hem från jobbet.. (beware of the cat i bakgrunden)
 
Sedan ska man ju passa på att grilla med sina coola kompisar varje dag. Tydligen så finns ju en oskriven regel att grillen hör hemma på sommaren och endast sommaren. Så vill man ha den där marinerade köttbiten får man ta tillfället i akt..
 
..men inte orkar man laga mat utan antingen köper man pizza eller tar snabbaste möjliga alternativ i kylskåpet. Yoghurt och flingor? Yoghurt och flingor.
 
Och till sist är det klart att man ska vara ute i solen hela tiden och bli brun. Man vill ju att alla ska tro att man varit utomlands när man återvänder till skolan och att man kan svara "Vadå? Jag har bara varit hemma.." när alla frågar i vilket solparadis man befunnit sig i..
 
.. men känner man den svenska sommaren så får man stå inne och kolla på spöregnet genom fönstret istället för att lapa sol. Man vet ju aldrig ifall man kan få lite färg genom att stå i ett fönster när himlen är igenmulen..
 
Sen kan ju ni alltid vara bättre än mig och faktiskt hitta på saker.. Men så smart är ju inte jag.
Håll pekaren över bilden för att se skillnaden! Skulle något se konstigt ut så tryck in F5.

Eller ja, lite småändringar i den gamla iallafall. Och nej, ni har inte hamnat i rymden utan det är bara vi som fallit för hipsterstilen med alla stjärnor och trianglar. Så efter mer än ett år med den gamla blåa designen kör vi nu på lite nytt nästintill snorgrönt tema.

Vad tycker ni? Trevligt med förändring, right?
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II 
 
Efter att ha varit ute på vischan i ungefär tre dygn kan jag nu konstatera att det bästa med att vara det är att man kan titta på tv hur mycket man vill och man kan springa iväg och skratta åt alla kossor. Det sistnämnda är nog faktiskt roligast, men man får allt passa sig för deras äckliga superlånga ninjatungor.
 Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Posar lite snyggt i blommorna på Trädgårdsföreningen
 
I torsdags snurrade jag runt lite i Göteborg och spenderade pengar på saker som jag egentligen inte behöver, typ kläder. Vi stötte på ungefär hundra H&M-butiker men var tvungen att leta efter ett bra matställe, som inte exklusivt serverade kinamat eller kebab, i en halvtimma. Tillslut hittade vi ett ställe som hade äcklig pastasallad med tonfisk som smakade kattmat. Men annars var det en rätt nice dag i Götet som avslutades med en inte så imponerande kaffe från Starbucks för hejdlösa 45 kronor.
 
 
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
På en söndag när det är soligt och man borde steka på stranden som alla andra svenskar så kan man istället gå hem till Rebecca och spela tv-spel i hennes källare. Rebecca var lika glad som jag, kanske för att hon vann över mig på Mario Kart. Imorgon ska jag fortsätta pilla bort damm från foton och byta batterier på klockor innan jag får en veckas ledigt, ljuva sommarlov hörni!
Lite vilseledande bild, de är inte så goda som de ser ut...
 
Igår tänkte vi att vi skulle göra som alla andra och baka like cupcakes, eftersom alla verkar tycka att det är guds gåva från himmelen. Så det gjorde vi. Det vi inte visste var att frostingen skulle ta en timme att göra och att den dessutom skulle vara rinnig och smaka apa. Men muffins är alltid muffins eller?
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Idag har vi slösat hela dagen på att ta nya bilder till vår nya... *trumvirvel* design! Den kommer bli jättebra och cool, men vi har inte bestämt hur den ska se ut än. Här är iallafall ett smakprov hur den kommer se ut typ, ungefär, cirka. Nu ska vi fortsätta äta äckliga muffins.
I lördags gav jag mig iväg på en liten trevlig familjesemester till Gotland. Läs därav rubriken med gotländsk dialekt och se ringmuren framför er!

Ungefär såhär såg mina dagar ut. Brännande sol men blåsigt som satan. Men inte klagar jag när jag badar i kalkbrott med turkost vatten och tror att jag befinner mig på andra sidan jordklotet.

Men med sol kommer bränna, och till skillnad från er med bra gener blir jag röd. Men inte hängde jag läpp för det, varför inte se ut som en tomat redo för att plockas från plantan liksom?

Och för att följa bloggtreden så måste jag ju lägga ut bilder på mat, eller ja. Glass och jordgubbar. Bästa grejen.

Sen lämnade jag min sovsäck för hemfärd på egen hand. Trots lite irr hit och dit i oskarshamn med en telefon som säger att närmaste matställe ligger 2 dagar bort så sitter jag nu i mitt rum i Jönköping igen.
När man har sommarlov har man fan tid till allt. Sova fram till ett, äta frukost i flera timmar och eftersom det regnar hela tiden - titta på tv hela dagen. Därför gjorde jag asgrymma amerikanska pannkakor i morse, som är exakt likadana som vanliga pannkakor fast tjockare. Men det är lugnt jag gillar tjocka saker. 
Att vara bloggare betyder att tar man väldigt roliga kort hela tiden och det händer att vissa kort inte riktigt är tillräckligt bra för att publiceras i ett inlägg. MEN det är därför man gör sådana här inlägg, där vi kan visa att vi faktiskt är sådär snygga och bra precis hela tiden, då som nu!
Med risk för att vara väldigt egotrippad så har jag varit så jävla bra idag. Så bra att man får använda svordomar för att uttrycka hur bra man har varit. (många "bra" där..) Jag har nämligen lyckats få körkort, det vill säga kört upp utan att backa på något stackars barn eller parkerat mitt i vägen.

Och förutom att ha varit bäst så har jag gått och tappat massa hår. När jag duschat ser det mest ut som en ruggig katt som varit ute för mycket i regnet. Som på bilderna ovan alltså. Se ut som arton år? Snarare tio.

Så från mig till er alla så får ni ha en trevlig helg för jag ska ut på lite äventyr. Hörs kompisar!
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Japp, här är självporträtten från igår. Jag arbetar snabbt! Var sjukt pepp på att fota porträtt men hade bara mig själv att tillgå med så det slutade med att jag stod i trädgården med blommor i håret och hela köret och gömde mig så fort någon gick förbi. Kunde ju inte låta någon se mig ju, de skulle trott att jag var galen. 
Hej flickor och pojkar! idag har jag varit sjukt produktiv och därför tänker jag berätta om min produktiva dag!
 
Ställde alarmet och gick upp tidigt - halv nio är tidigt - för att ta lite självporträtt som ni förhoppningsvis får se någon dag. Om jag blev snygg på några det vill säga.. (ja jag har blommor i håret)
 
Jag hämtade ut mitt allra första pass som var hur snyggt som helst. Man blir alltid så himla fin på sådana här bilder, jag ser inte alls ut som en mördare eller så (lägg märke till ironin)
 
Sedan har jag ätit lunch på Jensens. Det var ju faktiskt över tre veckor sedan sist jag var där så jag kände att det var dags för ett kärt återseende. Och det var precis lika gött som jag minns det.

Jag var också såhär arg i närbild.
 
 
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Det ösregnar och är sol lite hursomhelst och jag äter jordgubbar, smultron och grädde till frukost. Det är sommarlov men jag väntar mest på helgerna eftersom alla jobbar men det gör inte jag. Men jag kan iallafall trösta mig med att sova alldeles för länge och äta kladdkaka tills jag dör.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Det här med att man skulle få mer tid över på sommaren kan ju vara världens största lögn. Eller så är det bara så att man blir latare på sommaren och inte gör något vettigt då man faktiskt har tid. Den senaste veckan har jag spenderat på att försöka att inte köra på gamla tanter när de ska gå över vägen. Annars gör jag mest som min katt och sover bort resten av tiden för att jag jobbar 6 dagar i veckan eller äter onyttiga saker. Men det är väl så sommaren ska spenderas!
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec