bloglovin
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Häromdagen på vår fotolektion fick vi utforska så mycket som vätterstranden i Jönköping. Det var otroligt spännande, precis som de här bilderna. För det är ju typ ingen som har sett bilder på vatten och strand innan liksom. Det är sjukt sällsynt och alternativt!

Vinnaren till ELF-tävlingen är vald. Kolla er mail för att se om ni har vunnit!
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Är det femton grader, soligt och lördag så kan man dra ut och ha årets första picknick. Det gjorde vi i alla fall, även om det hela nu slutade i att alla mest låg i en enda stor hög. Såhär fint var det hur som helst.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

I torsdags hjälpte jag min kära vän Charlotta med ett skolarbete och fotade Jennifer och Elin i sann tjugotalsanda. Det vill säga fjädrar i hår, turbaner och allt som hör till. Idag ska jag sitta i solen och plugga och låtsas att jag tycker det är skönt.. Har aldrig förstått mig på det där med att sitta i solen jättelänge - man blir ju bara svettig och äckligt varm.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Något som man verkligen borde göra oftare är att bowla. Sjukt underskattad aktivitet, även om det typ är det enda man kan göra här i Jönköping förutom att gå på bio. Iallafall bowlade vi igår - jag ägde och vann såklart. Sedan åt vi förvånansvärt god mat på Liban Deli och jag gav dricks i form av mitt objektivlock, dock rätt så omedvetet.

Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Bra rubrik va? Jag är fyndig!

Gårdagen spenderades med världens bästa person, mysfika och David Batra - vi hänger ju hela tiden, jag och David. Första gången jag såg någon på Jönköpings Teater som det faktiskt var tillåtet att skratta åt. Det kändes rätt gött faktiskt. Sedan att vädret dessutom trodde det var sommar igår gjorde inte mig någonting alls, en bra dag helt enkelt!
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Önskar egentligen att det var en milkshake på bilden, men är man nyttig och duktig så gör man en hallonsmoothie istället. Och ifall ni undrar så lekte jag inte att hade ett matlagningsprogram i tv när jag gjorde den. Inte alls!
Fina bilder jag valde ut he.

Igår kväll hade jag ungefär lika tråkigt som man har när man är hemma och ingenting bra går på tv. Så då började jag klistra och kludda och byta ut de tråkiga planscherna på min anslagstavla. Så ja, två timmar senare såg den ut såhär. Foton gör allt så mycket finare!
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Lämnade huset idag som jag inte gjort på nästan en vecka på grund av lite bakterier och virus som infekterat mitt inre. Det resulterade i lite "kreativa" bilder på trappor, chokladbollar och stillastående hostattacker varje 50 meter. Men det kändes rätt bra trots allt.

Sedan ska vi meddela att alla vinnare av fotoböckerna och örhängerna är utlottade och kontaktade. Kolla er mail! :)

Eyes Lips Face Cosmetics är ett nytt och revolutionerande skönhetskoncept, som erbjuder smink som passar alla plånböcker och som dessutom är av bra kvalitet. De säljer smink världen över enbart online, vilket är anledningen till att priserna kan vara från endast 16 kronor! Sminket skickas hela vägen från England med endast en frakt på 40 kronor, det ni.

Nu har vi fått äran att tävla ut fem produkter från märket ELF Cosmetics, så missa inte chansen!

Priset är alltså: Fem produkter av de som finns på bilden ovan!

Det du måste göra för att vara med är:
- Gilla deras facebooksida; The Beauty Diary of Sweden. Där har ELF en hel del fina utlottningar, bl.a en Londonresa för två när de når 10000 likes!
- Välj fem produker som du skulle vilja ha från urvalet på bilden.
- Leta upp de fem produkterna på ELFs webshop och räkna ut totalkostanden för hela köret. (Glöm inte avrunda era mattesnillen!)
- Kommentera vilka produkter du valt och totalkostnaden! Ni behöver inte ha direktlänk på produkterna, bara namnet!

Tävlingen avslutas om en vecka, fredagen 23/3 klockan 12:00, så ni har lång tid på er. Lycka till!
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Eftersom bloggen är tom på porträtt så kommer håär några från i höstas på Rebecca. Vi är pepp på lite fotograferingar i vår så om du är van att stå framför kameran och vill ha askul med oss så maila vettja!
I förrgår fick jag hem lite trevliga grejer från e.l.f Cosmetics - en sida där du kan beställa sjukt billigt smink. Har redan testat läppglanset, men kände hellre för att äta det när det luktade som godis. Ska bli kul och testa resten som en riktigt mainstream-bloggare och om ni kan hålla er tills på fredag så kommer faktiskt en liten överraskning till er också...
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II + Stenseriös kille

Igår rotade jag igenom hela källaren och tro det eller ej men hittade en såndär himla fin gammal ryggsäck som de hade för något årtionde sen. Min mamma säger att den är ful och att kallar mig för "Rasmus på luffen". Men gammalt är fint, förutom att sakerna luktar gammal råttskit. Men jag får väl allt gå runt och lukta råttskit ett tag.




Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Vi kände igår att det faktiskt var dags att rensa bort spindelnäten blandat diverse äckliga kryp, som hittat mysigt vinterhem, från grillen och slänga dit en fet köttbit istället. En regel är väl att när temperaturen överstiger 15 grader, ja då är det faktiskt dags. Skitsamma om det var snö för fyra dagar sen liksom. Vi spar som sagt inte inte heller på våra kossor och kör på världens fetaste köttbit och om jag känner min familj rätt så är detta verkligen inte den första som kommer glida nerför våra strupar denna våren och sommaren. Det vet ju ni...
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Min lördagskväll bestod av världens bästa hemmagjorda maränger, vaniljglass, hemkokt chokladsås och armhårschock i melodifestivalen. Bra kväll helt enkelt.
Hos fotoklok kan du göra dina egna visitkort, gratulationskort, fotoböcker och mycket mer. Nu har vi fått äran att få lotta ut tre fotoböcker i tre olika storlekar!

1:a pris: Fotobok 200x280, 64 sidor
2:a pris: Fotobok 200x200, 44 sidor
3:e pris: Fotobok 200x150, 20 sidor

Det enda du behöver göra för att vara med är:
- Svara på frågan: Vilken är den största fotobok man kan beställa hos fotoklok?
- Skriv ner svaret i en kommentar!
- Kom ihåg att du bara får kommentera en gång!

Tävlingen avslutas måndag 12/3 klockan 23:59! Lycka till!



Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Vill ni ha de här hörlurarna för 200 kronor? Maila [email protected]

Förra helgen blev jag tillfrågad att ta lite bilder på hörlurar till en UF-mässa. Nu kanske ni tror att det var jättespeciellt och att jag fått asmycket pengar för det - men det var tyvärr bara till min pojkvän. Snäll som jag är gick jag med på det och till och med gör reklam på bloggen, helt utan betalning. Iallafall i pengar. Kakor och bullar det är en annan sak.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Jönköping kan vara en riktigt mysig stad ibland, men då inte idag. Sprang runt på stan med min kollega Elin i två timmar för att göra lite jobb till Jönköpings-Posten. Blev blöt. Blev kall. Blev trött. Jag önskar att jag kunde nämna mina roliga planer inför helgen, men insåg att jag kommer vara tvungen att plugga rumpan av mig. Här är iallafall några utomordentligt photoshopade bilder på ett grått Jönköping. (som nu blev brunt..)
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Ack så kreativa bilder som förvigades.

Tog och värmde en mugg med varm choklad som jag precis skulle häva i mig när jag kom på att jag inte hade gjort inlägg idag. Dock kan man ju inte göra inlägg om att man i sängen med mysbyxor och ful tröja ligger och suger i sig O'boy framför Antikrundan. Så jag tänkte istället försöka förmedla att jag fan har riktigt mysigt när jag dricker varm choklad. Så ni ska tro att jag är så där mysig och spontan som alla andra bloggare. För det hoppas jag minsann att ni gör nu!
Tja, eftersom att jag idag har ingen som helst tid över till att göra ett blogginlägg slänger jag upp lite vackra arbeten jag gjort i kursen Grafisk Kommunikation A. Någon logga för ett elhandelsbolag (kreativ, oja), ett rött och fint äpple, något smörigt dvd-omslag och ett resultat av en tutorial. Låt era ögon njuta, eller blöda. Vem vet.
Vad man säger att man ska göra på sin lediga dag:


Vad man egentligen gör på sin lediga dag:
Idag har jag varit ledig och jag har inte lyssnat på mig själv. Jag älskar att inte lyssna på mig själv. Nu ska jag fortsätta med det. Eller göra vad som helst förutom att plugga egentligen...


Canon EOS 40D + Canon 17-85/4.5-5.6 IS USM

Igårkväll försökte jag mig på det här med att fotografera stjärnor och himmel och såntdära när det är kolsvart ute. Det gick sådär faktiskt. Var tvungen att lägga på massor med kontrast för att det skulle se bra ut och ISO1600 gör kvalitén usel. Men tja, övning ger färdighet säger de ju.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Världens roligaste gubbe som letade efter skatter i lekparken med sin fina metalldetektor.

Saknade sommaren lite och tittade igenom min externa hårddisk och bilder från innan bloggen existerade. Hittade några amatörmässiga bilder från en utflykt till Hjo, som ni ser här över, men även några extremt roliga på en blöt  Marcus. Dock vågade jag inte visa dem, vill ju inte bli mördad liksom.
Nu drar vi igång en tävling i samarbete med Juvlia.se där du har chansen att vinna ett par fina kameraörhängen!
Juveliasmycken.se har bytt namn till Juvlia.se, men säljer fortfarande lika fina unika smycken som passar alla! Passa på att vara med och tävla om ett par coola örhängen.

Priset är alltså: Ett par snygga kameraörhängen från Juvlia.se

Det enda du behöver göra för att vara med är:
- Gilla Juvlia.se på facebook! (oerhört obligatoriskt)
- Skriv en kommentar där du svara på denna fråga: När startades webshopen?
- Kommentera febrilt! Ju fler kommentarer desto större chans att vinna.

Tävlingen avslutas söndag 4/3 klockan 23:59. Lycka till!
Idag är det fredag och på fredagar är jag en av världens tröttaste människor. Mina planer för ikväll är att mysa runt i min brors hoodtröja som luktar äcklig parfym och samtidigt kolla på dålig tv med min katt. (som för övrigt väckte mig genom att kräkas imorse) Här är jag iallafall när jag lyckas posa i min snyggvinkel. (ni vet från den vinkeln som man ser snygg ut?)

Här är jag när jag försöker demonstrera hur cool jag är när jag hämtar en chipspåse ur köksskåpet. Luras inte av att jag ser macho ut, det är min "jag-är-så-sjukt-sugen-på-chips-min".

Såhär stolt är jag när jag lyckats nå upp till chipsskåpet. (för du är ju inte alls över 190cm så att du når allt i hela världen Marcus..) Jag är till och med så stolt att jag kör peace-tecknet och förlorar all min värdighet på kuppen.

Till sist försökler jag här illustrera min manliga skogshuggarmin som jag har när jag vandrar ner för min trappa till tvn med min halvfulla chipspåse. Ses i chipsdimman gott folk!



Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Bjuder på lite fräna bilder här på eftermiddagen. Höll på att laga mat samtidigt som jag fixade de där bilderna, det gick inte speciellt bra kan jag berätta. Makaronerna blev lite bortglömda där ett tag och stackarna var i en nästan grötig konsistens när jag kom tillbaka. Nu är jag aphungrig och ber till alla gudar att mina nya makaroner inte ser likadana ut när jag skrivit klart det här...
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec