bloglovin
Såhär såg vår uteplats ut, det var så fint med alla blommor och blomblad som föll ner titt som tätt.
 
Som sagt, massa fina blommor. Överallt. Jag tycker om blommor, OK.
 
Hotellet låg precis vid havet och varje kväll gick solen ner över vattnet.
 
Här är lite bilder från min resa till Grekland förra veckan, mest från vårt hotellområde. Känns väldigt avlägset att man kom hem därifrån för exakt en vecka sedan, när det är som om man redan har varit hemma i en evighet.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Igår begav vi oss mot ett ställe som de har döpt till något så lökigt som "Gardens of the world". Ovetandes om att det skulle ta oss 5 kollektivtrafiksbyten och många svettfläckar att ta oss dit lyckades vi i alla fall till slut att nå ända fram. Spenderade alltså onsdagen med att strosa runt bland pensionärer och småbarn i världens alla trädgårdar samlade på ett ställe, varför resa runt liksom?
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Idag slutar jag vara en trotsig tonåring (tveksamt..) och blir hela 20 år gammal. Detta firades igår med en fantastisk och fruktansvärt varm födelsedagsgrillning med vimplar, girlanger, jordgubbar, bubbel, lemonbartårta och alla som jag tycker om i Berlin. Idag är det återigen 38 grader och jag ska spendera dagen med den lysande prydnadskaninen jag fick i födelsedagspresent tills det att jag ska åka och bada - om jag överlever tunnelbanefärden utan att rinna bort det vill säga.
 
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Nu lämnar jag snart Sveriges vackra sommarlandskap igen och åker iväg mot Grekland och Rhodos. Det är sjukt vad tiden går fort alltså, det känns typ som det var nyss jag visade bilder från när jag var Italien..... Men ja, vi ses om en vecka, om inte planet kraschar i Medelhavet det vill säga.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec