bloglovin
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Lite såhär ser det ut i kollektivet jag bor i just nu. Ser väl lite mer fantastiskt ut än vad det är i nuläget. Minus tretton grader ute och elementet i mitt rum är stendött och därmed även iskallt. Kan väl alltid glädja mig åt att vi har en gigantisk Justin Bieber-affisch i köket och dessutom en griffeltavla där det står "Men din mamma är en discokula!". 
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Nu när snön och kylan är här och det enda färgspektrum som finns utomhus är vitt, grått och brunt, finns det ingenting som är mer passande än att sitta inne i värmen och drömma om vitsippor och grönt gräs. Fördelaktigen med ett par tända ljus och äppelpaj indränkt i vaniljsås. För varför gå ut när man inte behöver det?
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Medan ni pulsar runt i snö därhemma i Sverige (har hört att det ska finnas snö iaf..) så befann jag mig i helgen i Berlins botaniska trädgården och svettades ihjäl. Saker som inte är en bra kombo: Vinterjacka + 30 graders värme. Förutom tusen olika sorters kaktusar, bladväxter och rosa blommor fanns det även en bar som serverade färgglada drinkar i kokosnötter. Vem behöver solsemester när det finns svettiga växthus?
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Eftersom jag jobbar (typ) hela tiden, känns det alltid som att jag måste göra något produktivt när jag väl är ledig. Idag blev aktiviteten att försöka sig på att baka bröd och för att vara första gången blev de utsökta. Men jag vet inte riktigt om bagaryrket är någonting att satsa på. Jag menar, de går ju upp typ astidigt. Sorry bagarlandslaget!
 
Jag vet inte riktigt om jag ska känna lycka eller om jag ska må dåligt över hur mycket pengar jag egentligen har spenderat, men jag tröstar mig med att det faktiskt var på rea och att jag verkligen var tvungen att slå till. Allt blir ju faktiskt lite roligare med nya fina prylar. Så farväl 450D tack för de fina åren!
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec