bloglovin
Det sämsta med att ha en bra dator är att man mycket tydligare ser bristerna i sina bilder ehe...
 
Det var alltså den här lilla dyrgripen som jag snackade om i det förra inlägget - alldeles rykande färsk direkt från fabrikerna och händerna på DHL-gubben. Nu gäller det bara att bli av med sina PC-vanor och lära sig att använda den utan att få frustrationsutbrott också, men det är det minsann värt! Vem kan motstå den här snyggingen liksom?
 
11:00 Går upp efter en rätt go sovmorgon och gör mannagrynsgröt som jag inte gjort på flera år. Som tur var smakade det bra även fast jag såklart lyckades bränna botten i grytan....
 
12:00 Efter att gröten landat i min mage återvänder jag till sängen med datorn i högsta hugg för att spendera typ hela min lön på en liten speciell sak som anländer imorgon. Datorn tackar och bockar!
 
 
13:00 Snörar på mig dojjorna och drar ut med hunden en sväng innan jag tillslut får springa för att hinna med bussen som ska ta mig till in till staden. Får flashback från gymnasietiden då detta inträffade typ varje dag, skönt att slippa det.
 
14:00 På väg till Ikea hittar jag lite fina saker som faktiskt gör så att man tycker om hösten litegrann.
 
16:00 Här blir det ett litet tidshopp eftersom jag inte fotograferade inne i Ikea-stimmet. Men iallafall införskaffade jag mig ett nytt skrivbord (som om jag inte redan spenderat tillräckligt med pengar) och nu var det dags att montera det.
 
17:00 Vi lyckades lösa de otroligt kreativa instruktionsmanualerna och det fick bli såhär tillsvidare. Nu sitter bara skrivbordet och väntar på kompisen som kommer imorgon, sedan får vi se hur det blir!
 
18:00 För att jag varit så duktig och monterat ett helt skrivbord (nästan) helt själv, bestämde jag mig för att belöna mig själv med paj och en egengjord latte - jäkligt fancy ska det ju vara!
Anledningen till att bilderna är faktiskt inte för att jag tycker att det är snyggt utan för att min bärbara dator visar färger som är helt åt skogen. Så för att ni ska slippa gulgröna bilder gjorde jag såhär istället!
 
Igår tog jag en väldigt stor och väldigt proppfull resväska och satte mig på en buss och sen ett plan och sen en tunnelbana för att till slut hamna i ett rum i Berlin. Jag ska försöka att hitta en långvarig bostad under veckan som jag är här och lyckas jag inte med det (vilket jag banne mig ska göra!) så får jag helt enkelt åka hem igen! Såhär ser rummet jag bor i nu ut iaf, så ni vet var jag håller hus och så!
Det var alltså dessa tre kreativa idéer som vi lyckades pressa fram i godisabstinensen.
 
Idag när vi var påväg till Ica för att köpa godis (vad annars), så bestämde vi oss för att föreviga några cinemagraphs när vi ändå var igång. Man måste ju utnyttja att äntligen ha en kamera med filmfunktion som vi kan använda till detta, skönt att slippa gå runt och släpa på en dator för att filma liksom....
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Mötte upp Gustaf som studerar på fotoskolan här i Jönköping idag. Vandrade runt överallt och fotograferande absolut allt och ingenting. Man blir ganska less på den här staden när man har bott här så länge, men när man väl drar ut och försöker fånga saker på bild så förstår man att Jönköping ändå är ganska vackert med utsikt över Vättern och allting.
Canon EOS 5d Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Var inne i stan en sväng och passade efter alla ärenden på att ta en tur runt vår kära lilla sjö. Det var jag jag och hundra stycken joggande slash powerwalkande människor. Kände mig så usel som gick där i lagom långsam takt medan alla svettades på. Om man ändå tyckte att träning var kul.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Saker som jag har gjort idag: sovit, kollat på serier, ätit, kollat på lite mer serier och knäppt dessa bilder. Har åstadkommit någonting iaf haha. Även om jag har fuskat i redigeringen för att de ska kännas mer höstiga så märker man att sommaren är slut. Tyvärr. Förlåt för att jag förstörde för er. Är en sådan party pooper.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Klassiska promenadbilder tagna i farten he eh
 
Idag när jag avnjöt en välförtjänt ledighet, kände jag för att vara extra duktig så jag drog med mig hunden ut på en promenad i sensommarvädret. Eller det var väl snarare hunden som drog runt på mig, för han hade verkligen ingen lust att gå åt samma håll som jag.
Har inget aning om hur bilderna ser ut. Sitter nämligen på världens sämsta laptop där färgerna och kontrasten är helt mongo.
 
Efter att ha jobbat på tidningen hela helgen så satte jag mig igår morse på buss 830 från Jönköping till Göteborg. Kommer att hänga här minst till på fredag för att söka lite jobb och bara njuta av lite ny miljö. Igår träffade jag upp min vän Charlotta och var överallt i hela Göteborg. Haha är så vilse för det går spårvagnar och bussar åt alla håll och kanter.. men man lär sig väl till slut.


Här har ni oss hulkandes, skrattandes och gråtandes när vi kör en så kallad Smoothie Challenge. Vet inte om videon mest är pinsam eller rolig. Menmen, klicka på play och njut av oss när vi kombinerad både goda och väldigt äckliga saker i fyra stycken olika smoothies!
 Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Idag har vi gjort någonting som vi inte gjort på länge, nämligen spelat in en liten video. Så vi dukade upp ett riktigt smörgåsbord och smakade på väldigt unika och minst sagt spännande mixer - samtidigt som vi filmade oss själva. Så om ni är ivriga att se kväljningar, äckliga smoothies och oss i ögonbindel, då får ni helt enkelt vänta till imorgon!
Canon EOS 5D Mark III + Canon 24-105/4.0 L IS USM
 
Cyklade ner till Vättern ikväll för att försöka knäppa lite drömska bilder på vattnet. Här är en bild som jag redigerade lite snabbt i både färg och svartvitt. Kan inte riktigt bestämma mig vilken av dem som jag gillar mest så visar båda hehe.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Samtidigt som Mikaela använde mig och Lisa som statister till några bilder igår som hon skulle fota till tidningen så passade vi på att gå på äventyr till kojan som ligger mitt vid muséet här i stan. Alla tyckte att det var en fantastisk idé förutom Mikaela som fick lite svindel. Hahaha, ni ser ju på bilderna hur glad hon var på tio meters höjd.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec