bloglovin
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Det jobbigaste med sommaren måste ju ändå vara att solglasögontrenden förändras från år till år. Man köper ett par brillor ena året som följer modet men sen nästa år så är det något helt annat som är inne. SJUKT JOBBIGT. Så jag bestämde mig för att falla för grupptrycket och köpa ett par sådana där runda solglasögon. MEN, inte nog men det: de är även uppfällbara! Inte för att jag kommer att fällla upp dem eftersom jag ser helt galen ut i vanliga glasögon...
 
På sista bilden har ni även mig + x antal dubbelhakor när jag blir förbannad på alla myggor som inte lät mig vara i fred. Vacker!
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8II
 
För tillfället spenderar jag dagarna med att jobba. Och kvällarna spenderar jag med att jobba. Allt för pengar helt enkelt. Men idag har jag trots en dunderförkylning efter studenten fotograferat lite proträtt i en genomblöt skog. Men eftersom att jag mår piss så orkade jag endast redigera naturbilderna jag tog. Men den som väntar på något gott...
 
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Igår fotograferade jag självporträtt som jag inte gjort sedan det låg snörester på marken - och det var väldigt trevligt eftersom jag slapp frysa ihjäl och fick ha mina nya Willy Wonka-inspirerade solglasögon på mig! Utan skor kan man också få den där naturliga och mysiga stilen, precis som Ernst Kirchsteiger.
 
Eftersom jag förevigade min studentdag med hjälp av en engångskamera har jag inte så många bilder att visa er än på ett tag. Jag kan bara visa er vad min student lämnade efter sig, alltså blommor, fula gosedjur och en herregud-vad-ska-jag-göra-hela-mitt-liv-ångest (och exotisk planka också för den delen). Vissa av blommorna har redan börjat vissna och jag börjar fundera över om det är något gud vill säga om min framtid....
Suddiga iPhonebilder från den stora dagen.
 
Anledningen till att det har ekat tomt här under veckan som gått är att det har varit studentvecka i Jönköping. Och i fredags avslutades detta med att vi sprang ut och firade hela dagen lång att vi klarat av så sjukt många år i skolan. För min del inkluderade studenten både kundvagnsåkning, skumbad i fontän och dans på glassplitter. Så sjukt bra dag, verkligen. Nu återstår det att se vart vi tar vägen i höst!
Nikon D300s + Tamron 28-75/2.8
 
Här får ni en hel drös med bilder från i lördags då RIXFM festival ägde rum i Jönköping. Jag sprang runt halvt förvirrad överallt och försökte knäppa bilder på allt och alla. Kände mig allmänt töntig när jag blev starstrucked av alla artister som hände i VIP-området där även vi pressfotografer fick hänga. Men jag försökte mest spela cool och opåverkad. Man vill ju inte förstärka deras egon hehe..
Dessvärre får ni ingen bild på födelsedagsbarnet själv. Har gått runt i pyjamas hela dagen och planerar att fortsätta med det hehe.
 
Idag blir jag nitton år gammal. Jag skulle leka bagare och göra en vacker tårta men det gick väl sådär. Apelsinskivorna ser mest ut som en stor hög haha. Men förhoppningsvis smakar den bättre än hur den ser ut! Så vad ni än gör idag så borde ni ha mig i baktanke och tänka att det ni gör är för min skull, inte alls ego eller så.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Igår var jag på min sista resa med klassen innan vi springer ut från skolan för allra sista gången, om en vecka. Destinationen var Tylösand och där satt vi mest på stranden och myste med våra studentmössor, åt hallonglass och byggde sjöodjur i sanden. Men gött var det!
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Ja, här kommer som utlovat lite bilder på hur jag och min baldejt såg ut på den stora baldagen i tisdags. Mer välklädda människor får man väl leta efter, eller? Och det är nästan svårt att tro att vi är omringade av gåsbajs på bilderna, så glada som vi är!
Mitt ack, så vackra sällskap!
 
Igår stekte kvällssolen så vad passade då bättre än en liten grillkväll med tjejerna, och trots att vi inte var sådär jättekunniga inom gasolgrillning gick det ändå över förväntan! Fast jag hjälpte inte till sådär jättemycket, jag agerade mest fotograf och hundsällskap istället. 
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec