bloglovin
Köp valfri konserverad soppa och crème fraîche (ja, jag kollade upp stavningen) för att dölja den äckliga köpe-soppa-smaken. Tro inte att din soppa kommer se ut som bilden på förpackningen, det gör den aldrig.
 
Koka soppan i en kastrull. Vill du leva on the edge struntar du helt enkelt att hälla ur soppan ur konserverna. Vad kan hända liksom?
 
Häll upp soppan en ful skål, häv i skitmycket crème fraîche och glöm att det kommer se någorlunda aptitligt ut för det kommer det inte. Nu kan du njuta av din naturliga och egengjorda soppa. Bon appétit!
 
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II & iPhone

I morse var det en riktig vinteridyll utanför dörren och ack så kallt det var, hela 15 minus (ja, jag vet att ni norrlänningar har det värre). Iallafall hade jag en liten stund över från min underbara sovmorgon för att fota, så jag försökte förgäves att hitta en sån där sagolik miljö som alla andra lyckas med, men gav upp när jag insåg att jag faktiskt bor i en sketen håla utanför Jönköping. *gråter*
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
20 januari innebär förfrysning av fingrar ifall man åker in till Jönköping för att knäppa "coola" bilder. Tror vi hamnade på 21 tanter och 6 gubbar som fundersamt gick förbi och kollade konstigt på oss där Mikaela stod lutad mot ett skyltfönster medan jag kröp på alla fyra för att hitta en bra vinkel. Men tja, som fotograf gör man väl allt för konsten. 
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Ett bevis på hur bra min pojkvän är på att ta kort...

Idag har jag inte gjort så mycket annat än skrivit om sekter, glidit runt på stan och ätit kladdkaka som jag kunde gjort själv gratis. Det är rätt roligt att man faktiskt betalar för att fika när man kan göra det hemma istället. Fast det är ju rätt skönt att slippa de där torra kladdkakorna som man haft för länge i ugnen. Då är det nog bra att det finns cafér ändå.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Jag har letat så sjuuuukt längre efter en begagnad jordglob och igår tror jag att ödet bestämde sig för att köra upp en blocketannons för att stilla mitt desperata sökande. Det är något med gamla prylar som är så sjukt fint även om de ibland kan kosta precis lika mycket som nya. Men jaja. Mitt rum är nu fulländat!
Före och efter en satans massa slit i Photoshop.
 
Som ni märkte i och med lite inaktivitet så har nu vi börjat vår sista termin på gymnasiet. (peppa studenten!!!) Men för att ni ska slippa höra tjat om fysikprov och projektarbetesångest så har jag idag rastat min kreativitet i Photoshop. Man får vara försiktig när man öppnar en bok nästa gång för man vet ju aldrig om det här kanske händer..
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Roligt att objektivet som står på förpackningen inte är samma som muggen ska föreställa

Titta vad jag fick i julklapp! Nu kan jag dricka te ur ett objektiv, coolt va? Det ser nog rätt konstigt ut och folk lär titta konstigt på mig på bussen, men det är coolt. Sedan kan jag zooma lite med det också för att verkligen få folk att klia sina huvuden. Men det är iallafall lite godare än att dricka ur en tråkig kopp!
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec