bloglovin
Upptäckte häromdagen att jag inte får plats med alla kläder i min garderob, så kände att det kanske var dags att göra sig av med lite. Men eftersom jag är för snål för att ge bort saker så passar ju en bloppis bra nu i löningstider!
 
Klassisk svart skinnjacka från H&M i kort mc-modell. Använd ett fåtal gånger förra året så den är som ny!
Storlek: 34
Pris: 180kr (+frakt) SÅLD!
 
Snygg skjorta med abstrakt mönster på framsidan och detaljer vid kragen. Skjortan är kort fram med ett längre bakstycke (ser snyggare ut på än på galgen...). Köpt i London och endast använd en gång.
Storlek: 34
Pris: 95kr (+frakt)
 
Jacka med guldiga knappdetaljer som blivit riktigt poppis, från H&M.
Storlek: 34
Pris: 90kr (+frakt) SÅLD!
 
Söt virkad väst som passar perfekt till varma sommardagar. Aldrig använd och köpt i Spanien.
Storlek: Onesize (Står ingen storlek men passar nog från XS-L)
Pris: 65kr (+frakt)  SÅLD!
 
Vita shorts med hög midja och fina virkade detaljer i  fickor och på baksida, från H&M. Använda endast en gång.
Storlek: 34
Pris: 100kr (+frakt) SÅLD!
 
Smidig väska som funkar både till bal och till fest. Består av ett fack med ett litet mobilfack. Kommer med medföljande kedja som den kan bäras i. Använd endast en gång på bal.
Pris: 60kr (+frakt) SÅLD!
 
För att köpa ett plagg skickar du ett mail till [email protected] och skriver Bloppis i ämnesraden, men kom ihåg att det ingår en fraktavgift på 40-55kr som du måste lägga till på alla plagg! Betalning sker direkt till mitt bankkonto så du måste vara 18 år för att betala, annars måste du be någon förälder.
 
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Här kommer lite blandade bilder från förra veckan då vi spenderade lite tid i skolans studio. Nästa gång ska vi banne mig göra något orginellt och spännande istället för att bara ta "vanliga" bilder där vi försöker förstå oss på alla de blixtar som skulle riktas och ställas in.
Nikon D7000 + Sigma 17-50/2.8
 
I lördags så var jag ute på jobbuppdrag för Jönköpings Posten. Jag skulle fotografera under länsfinalen av Musik Direkt som hölls på Kulturhuset här i stan. Så ja, för att vara typ tredje gången jag använder en systemkamera i konsertsammanhang så måste jag säga att jag är nöjd. Här är alltså ett litet axplock av bilder från kvällen!
 
Imorgon så kan man hitta de här två bilderna på Jönköpings Kulturhus där de ställs ut över dagen. Var ju tvungen att vara djup och komma på något betydelsefullt tema så ja om ni nu vill veta vilka otroligt fantastiska tankar som ligger bakom bilderna så är det människans påverkan och masskonsumtion. Deep as hell, jo jag vet.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Var bara tvungen att klämma in en bild på blommor också, vitsippor ju(!!!)
 
Igår var jag och traskade i Jönköpings egna djungel. Vi var på ett riktigt spännande safari där vi såg vilda djur kämpa för sina liv. Vi såg lurviga alpackor som sprang snabbare än vinden, bajsande ankor som flög över våra huvuden, hästar mindre än min hund och en riktigt argsint get. Hjärtat bultade när jag såg att geten gjorde sig redo att attackera, men jag lyckades som tur var undan med livet i behåll. Det var minst sagt en väldigt händelserik dag.

Canon EOS 450D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS / Reflektioner är som smör för själen

Häromveckan fick vi i uppgift att hitta och fotografera några av Jönköpings pråligaste byggnader. Sagt och gjort, vi gav oss iväg på något av vårt livs största och gastkramande äventyr. Okej det kanske inte var riktigt så spännande, men det blev iallafall några bra bilder.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Såg en liten krokus i min trädgård och blev alldeles till mig så var tvungen att föreviga denna betydelsefulla händelse - våren har alltså anlänt!? Ett säkert vårtecken är ju när denna blogg börjar fyllas med oerhört många bilder på blommor men det finns ju inget annat sätt att smälta lyckan över varma temperaturer, än att bli lerig i rumpan när man fotar blommor.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II + Massa blixtar som inte vet ett skit om

I förrgår så intog vi skolans fotostudio i några timmars tid. Ni ser ju själva hur bra det gick på bilderna här ovanför. Men trots att vi inte förstår hur fotografer lyckas få så himla snyggt fallande ljus med blixtar lite här och var så ska vi nog ha lyckats ta någon fin bild iaf! Håll er uppdaterade och så vidare.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Efter ungefär hundra timmars slit med texter, foton och InDesign kan jag nu hålla mitt välförtjänta projektarbete i min hand, mellan tårna och i byxorna. För er som det kanske har gått obemärkt förbi har jag alltså gjort en liten fototidning alldeles, alldeles själv med lite fina texter och sånt där. Min enda chans att få vara med på ett tidningsomlag också, så man måste ju passa på!
Orkade dessvärre inte släpa med mig systemkameran så här får ni lite iPhonebilder istället. Kul ändå tänker jag.
 
Har man endast flugit en gång i sitt liv och sedan helt plötsligt ska flyga ensam så är man ganska förvirrad på Landvetter. Men, vi dog inte och vi lyckades ju trots allt ta oss till Berlin.

I detta rum, som inte alls var så kaosigt när vi anledde, sov vi i fyra nätter. Det är nu ni tänker på hur ostrukturerade vi är som lyckas stöka till det såhär mycket på så kort tid. Allt är möjligt.

Min kära resekompanjon och utsikten från våra vänners balkong. Kallt som fan men vi hade det gött ändå.

Åkte så sjukt mycket kollektivtrafik och shoppade onödiga saker bara för att det var billigt. iPhoneskal och jeansjackor till exempel. Hörde ju att renar var coola.

Var såklart lite turistiga och besökte förintelsemonumentet. Ascool plats men som byggdes för en hemsk händelse. Sjuk läskig plats att köra kurragömma på i mörkret iaf.

Besökte en trashig lokal där man kunde spela rundpingis. Även om jag är amatör så var det ju nice. Att jag missade bollen typ hälften av gångerna är ju en annan sak.

Och sista dagen så åt vi avskedsburgare på ett asnajs hamburgarställe. Här är för övrigt gänget som jag hängde med, världens bästa gäng. Men nu är jag hemma i Jönköping igen, hemma till plugg¨- och skolångest och allt det där.
Ja, min katt gillar att vara med. Precis överallt. Alltid.
 
Gissa vem som har samlat vuxenpoäng så det borde räcka typ hela året? Jag har nämligen varit på IKEA och handlat OCH monterat ihop saker OCH städat mitt rum skitnoga. Jag har till och med bildbevis på min fina hylla jag äntligen fick upp, med lite hjälp av mamma och pappa i för sig (ett minuspoäng där kanske). Det tror jag förtjänar någon form av onyttigt pris, eller?
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Idag tänkte jag att jag faktiskt skulle göra någonting vettigt med mitt liv, så jag lyfte på röva och gav mig av mot storstaden Jönköping. Väl där lämnade jag in ett stycke projektarbete till ett tryckeri och rörde på ett stycke fläsk på gymmet. Nu har jag gjort mig själv en fet fruktsallad som belöning, som ska avnjutas framför ett tomt word-dokument, i hopp om att det ska hjälpa mig trolla fram en 15-sidig projektrapport.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec