bloglovin
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Idag spöregnar det som satan så jag har passat på att redigera lite fler bilder på Mikaela. Det regnade för övrigt när vi tog bilderna med. Det regnar hela tiden egentligen och jag går runt i håliga converse och blir dyblöt om fötterna. The life of a teenager som verkligen måste se stilmedveten ut. 
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Här kommer lite fler bilder ifrån den ljuva värmen, som vi inte får se här i Sverige än på ett tag (eller aldrig). Numera är det halsdukar och stora tröjor som gäller istället, men det kan ju vara lite mysigt ändå. Iallfall när man är inomhus.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Vi har haft fullt upp i veckan (försöker få det att låta som om vi har någon sorts liv..) så idag tänkte vi gottgöra detta med lite dagsfärska bilder.Genom att göra en krans av lite döda löv och genom att trycka in Mikaela i tio olika träd och buskar så lyckades vi ta de här bilderna. NAJS, eller hur?! Mer kommer!
Vi tog några utav de vanligaste frågorna som brukar ramla in på bloggen och svarade på dem i ett fantastiskt videoklipp! Varning för dålig humor, ironi och ologiska skämt. Är det något utöver detta som ni alltid undrat över så kommentera detta inlägget så får ni nog ett fint litet svar!
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Igår överraskade jag plus ett gäng tjejer vår kompis Lisa med ett riktigt 18-årskalas! Vi blåste upp ballonger, gjorde egen nutella-tårta och lagade asgod mat. Hon blev jätteförvånad, men det hade nog vem som helst blivit om ens födelsedag egentligen var för över två veckor sedan.

Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Här är lite analoga bilder som jag nyss framkallade i mitt mörkrum. Japp, jag har faktiskt ett mörkrum. Det är absolut inte så att jag gjort om helt vanliga bilder i Photoshop.
 
Eller jo kanske.

Min "livet-äger-och-detta-är-när-jag-gör-ett-gjädjevrål"-min på sista bilden. Vacker!

Ibland kan man nästan undra varför alla andra vardagar utom fredagar ens existerar. Såhär skulle man iallafal kunna beskriva mina skoldagar. Måndag: Trött och somnar typ. Tisdag, onsdag, torsdag: Sover vidare. Fredag: LYCKLIG SOM BARA DEN! Det är ju egentligen sjukt hur skönt det är att vara ledig och få sova ut, men ja. Precis så är det i alla fall.
 
Nu ska jag bege mig in mot Jönköping för att träffa lite vänner!
Stranden utanför hotellet som vi för det mesta badade på, dit kom vi på bara 15 steg.


Det var massor av fontäner i en park i Palma. Önskar att jag orkade ta mer bilder här.


Jag försöker se cool ut vid några trappor vid katedralen i Palma.


Vi spelade minigolf som inte var speciellt svår alls, sedan började det åska och regna och vi var tvungna att söka skydd.


När det slutat regna gick vi på gator som såg ut såhär och molnen var himla fina fast det inte syns på bilden.


Såhär fin var stranden när vi skulle åka hem i regnet.


Nu är jag hemma i fastlandet efter en mycket händelserik resa, med händelserik menar för alla bakterier och virus som hade sjukdomsparty i min kropp hela veckan. Feber plus medelhavsvärme gör sig inte bra ihop, men jag tog mig igenom våra äventyr med hjälp av mina vänner Alvedon och spanskt nässpray (och såklart en pojkvän som stod ut med mig). Jag fotade så mycket jag kunde och det kommer förhoppningsvis några coola retrobilder när jag framkallat min fina engångskamera också. Men nu ska jag hosta fram några fler magrutor.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec