bloglovin
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Det enda bra med att det börjar bli mer och mer vinter, förutom att min födelsedag är snart, är att det glittar och är rätt gött ute på morgonen. Då kan man gå ut och frysa ihjäl samtidigt som man tar kort. Har man tur kan man ta några bilder som inte har en massa skakningsoskärpa. Som dessa till exempel.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II + Kökskniv
 
Eftersom att halloween närmar sig och jag är för snål för att köpa en dräkt så att jag kan klä ut mig så bestämde jag istället för att ta saken i egna händer. Såhär tänkte jag gå runt i år och säga "Bus eller godis!". Förhoppningsvis ramlar huvudet inte av..
Idag har jag gått runt och burit på en kartong hela eftermiddagen och hos tandläkaren (som förövrigt gav mig en påse, tack och lov för det). Varför det undrar ni nu, jo....
 
Nu tror ni säkert att jag har köpt en ny kamera, men så roligt ska vi inte ha det. Vi har nämligen fått låna en Canon EOS 7D från skolan så Marcus och jag kan filma lite spännande saker på lovet. Varför jag fick kameran i en kartong istället för en väska är en historia för sig.
 
Såhär cool kan man också vara, när man snart ska fixa en bloppis till er som kommer upp imorgon. Så det får ni faktiskt inte missa, okej? Okej.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Var ute i mörkret igårkväll för att försöka få till lite fräcka bilder. Dock var väl inte kreativiteten på topp och jag ville mest av allt gå in på ett fik och köpa en varm choklad istället. Som jag sedan gjorde, kunde inte stå emot mig själv. Men ja, några bilder blev det ju iallafall.
Man kan ju undra vad det är för spännande tecken jag gör med handen på sista bilden.
 
Saker som hänt i the fabulous life of Marcus den senaste veckan:
1. Klippte mig hos Amy Diamonds kompis. Därav min alldeles förträffliga lugg.
2. Köpte en sotarmössa och fattar inte riktigt grejen med mössa när man inte ska ha den över öronen. Men vill man vara fashionabel får man väl allt vara så snäll och följa trenderna.
3. Ska nästa vecka bege mig ut på praktik på hjärtvården på sjukhuset. Gillar jag sjukhus? Nej. Kommer jag svimma om jag får se något jobbigt? Ja. (dumt att handledaren ska ta hand om sin praktikant istället för patienten..)
ooooch 4. Jag tog massa höstiga bilder på mig själv för att ha något att publicera till denna fantastiska inlägg. Eller bara för att jag bara vill visa hur snygg man kan bli av photoshop. Fantastiskt.
 
Klockan är tolv och havregrynsgröten jag åt till frukost för två timmar sedan börjar lägga sig i magen och jag är, som alltid, sötsugen. Kanske är det dags att baka chokladbollar?
 
Efter en stunds velande drar jag tillslut ner till köket men upptäcker till min förskräckelse att vi inte har något kakao. Nu till den andra frågan, orkar jag gå 500 meter till Ica för att köpa det?
 
Jag bestämmer mig för att gå de fördömda stegen till Ica och lyckas efter många om och men att motstå begäret att köpa tio Delicatobollar istället. Men glädjer mig med att jag iallafall fått dagens motion.
 
Nu kan jag äntligen börja rulla mina bollar, fast det ser egentligen ut som om jag gjort någonting annat. Mina föräldrar titta konstigt på mig när jag slickar på mina händer.
 
Sedan får man inte glömma det viktigaste; att lägga upp en bild på Instagram. För alla måste ju få veta att jag har bakat chokladbollar, annars är det ju för givet!
Varsågoda, en skakig och nästan dödlig dos av Marcus och Mikaela när vi åker runt och utforskar Jönköping, eller iallafall en liten del av Jönköping. Vi är världens bästa guider - vi lovar.
Haha skraj Marcus på gunga.

Igår begav vi oss som sagt ut på en äventyrlig roadtrip med olika fina fotoplatser som destination. Det hela slutade dock med att vi hamnade i en lerig kohage och sedan på en skitläskig gunga. Det var som tur var asfint höstväder så här får ni motljus i överflöd. Imorgon kommer den utlovade videon där vi mest svär över bilförare eller undrar vart vi är någonstans..
 
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Insåg nu att jag kanske skulle ha varierat färgerna på bilderna lite men aja, rött är bra.
 
Idag har det varit riktigt trevligt höstväder med strålande sol, så då passade det superbra att gå ut på en liten promenad. Vi åkte även iväg för att utforska Jönköpings fotoställen som vi fått tips om här - men det gick väl halvbra. Om ni vill se oss åka runt och vara vilsa så kommer det förmodligen upp en superintressant video på det imorgon...
 
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Idag vardagslyxade vi ordentligt och stekte pannkakor för att strejka mot kanelbullens dag. Dock råkade vi hälla i tusen liter margarin så det rann om alla pannkakor. Men dränker man det i grädde och sylt så går det ju ner i alla fall.
Ni vet ju att vi älskar mat mest av allt och på andraplats ligger att blogga om mat. Den enda anledningen till att folk tar kort på mat är för att de då kan visa hur duktiga de är på att laga mat. Så det enda jag egentligen ville göra var att berätta att jag kan laga världens bästa Carbonara.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec