bloglovin
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Hej små vänner! Hoppas ni har haft en trevlig midsommarhelg och framförallt att ni minns den! Själv dissade jag väl det traditionella firandet och hade en mysig kväll alldeles ensam med pojkvännen (och hunden då). Jag stod för köttstekandet och han stod för pussandet. Tyckte det var rätt gött, för det är nog ganska överskattat att dansa runt en blomsterbeklädd symbol för... ja ni vet nog.

Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Hade lite ångest över att jag satt inne och slöade när solen äntligen bestämde sig för att visa sig, så jag gick ut för att ta lite fina animationer. Men att bära på dator, dyna och kamera med stativ i 25 graders värme är väl ingenting jag skulle rekommendera. Även om det blev ett fint litet inlägg.
/Svettig och utstirrad tjej.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

På något konstigt sätt har det blivit sommarlov och jag spenderar mest dagarna med att springa runt på jobbet och vara halvt förvirrad för att sedan komma hem och halvsova på en filt i trädgården. Och om ni undrar så är det inte två falukorvar iklädda shorts som solar utan mina ben. Så om ni undrar så har vi inte dött, vi har bara fått uppleva det tuffa vuxenlivet! (är nära på att säga att skolan äger, men jag ska inte.. lovar!)
Fotade med den här kameran.
Kommer ni ihåg att jag hittade en kamera här hemma för ett tag sedan? (annars, kolla här..) Förra veckan bestämde jag mig för att framkalla filmen. Men för gammal film + gammal kamera = apbrusiga och utfrätta bilder. Men det har väl sin charm att inte kunna se resultatet förrän man har fotot i handen. Vi 1990-barn är lite bortskämda med all modern teknologi..
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Världens mest fotograferade motiv måste väl ändå vara vattendroppar. Den som inte har fotat dem någon gång räcker upp en hand - precis, ingen! Men det är väl ingenting att klaga över heller, de är fina, glittrar i solen och blir alltid bra på bild. Typ som Twilight-Edward, fast mycket snyggare.
iPhone + Instagram

Idag är det inte en helt vanligt dag, utan idag är dagen då jag gjorde mitt allra sista prov i tvåan, jag är sen jag vet. Förutom att skriva massa siffror på ett papper hängde jag lite i stan och tog en kladdkaka på något fik som jag lika gärna kunde bakat själv alldeles gratis. Sedan blev jag än en gång fascinerad av dessa wokade älgar som är på turné, TYSKARNA BORDE VARA GALNA. Och sen åt jag ju jordgubbar med glass och grädde (jag är nyttig) samtidigt som jag såg oerhört snygg ut.
Man får se störd ut när man fyller år och mest hoppar runt i sin ballonghatt i trädgråden! (!!)

Idag fyller jag vuxen och blir lika cool som alla andra. Arton hela år och åldersnojan närmar sig. Men idag har jag mest firat med att äta tonvis med tårta och dansa runt i min alldeles förträffliga ballonghatt efter hundra ballonghundsförsök.

Så grattis till mig och alla andra människor som fyller år idag, vi är helt enkelt liiiiite bättre än alla andra!
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Medan ni spenderade vår kära nationaldag med att sjunga Du gamla, du fria.. och hissa flaggan så låg jag på en filt och åt konstant i åtta timmar. Kanske det bästa jag någonsin gjort. Om jag någonsin får för mig att fly Jönköping så blir nog Göteborg staden, ni har ju trots allt en dag om året som är till för att äta ute på en filt i gräset. Om Jönköpingsborna ändå var lika smarta..
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Vad vore livet utan fula bilder...

Såhär såg jag ut igår när jag gick på den efterlängtade balen. Vi fick lite sol och slapp undan regn, åkte en sliten Volvo PV, snodde allas uppmärksamhet och åt mat som var lyxig fast inte så jättegod ändå. Det bjöds också på Soran Ismail och vals - fast jag dansade med min pojkvän ändå.
Tänkte att det kunde vara lite småtrevligt att få veta vad "Världens bästa jobb" nu faktiskt innebär. Jag har nämligen fått turen att med några andra ungdomar publicera en sida i Jönköpings-Posten varje torsdag. Här ser ni förra veckans nummer. Parktest stod på agendan och ja, jag och tre till sprang runt och testade på picknickställen och frisbeegolf.

I den här vackra pärmen finns alla vackra nummer som jag fotograferat till. Ett nummer kan handla om alltifrån vilket fik som har den bästa kanelbullen till droger. Det är helt enkelt upp till oss! Att planeringsmötena alltid innebär fika är ju inte precis en nackdel!

Sedan att man alltid blir lika snygg på sin lilla bild som ska vara med längst ner på sidan hör ju till det hela. Ungefär lika snygg blev jag när jag skulle visa likheten..

Så ja, här är lite exempel på bilder jag tagit till vår kära tidning. Man får offra sig för jobbet, bland annat har jag både fotograferat min bror och hans flickvän när de ligger halvnakna på varandra (kanske det konstigaste jag gjort) men också spelat berusad i taxibilar.. (eller detta?) Ja. Världens bästa jobb sa vi va?
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec