Bloggsvar
Guider
Utrustning
Kontakt
Startsidan

Livet ur min vidvinkel

Mikaela gillar apor mikaela gillar aporMikaela gillar apor mikaela gillar aporMikaela gillar apor mikaela gillar aporMikaela gillar apor mikaela gillar aporMikaela gillar apor mikaela gillar aporMikaela gillar apor mikaela gillar apor
Vaknar halvdöd i sängen och tänker att det är söndag vilket betyder att det är måndag imorgon, denna tanke får mig att vilja hoppa ut genom fönstret för en sekund. Livet blir dock mycket lättare när man sover i sjukt snygga sidenkalsonger - lätt och ledigt!


Efter cirka en timme av slöande i sängen och kanske ett (eller två) avsnitt av Scrubs går jag upp och äter corn flakes (som inte ens är corn flakes utan några andra sorts fejkflingor som smakar exakt likadant fast som är mycket billigare, men vem bryr sig egentligen)


Borstar bort de äckliga flingresterna som envisas vara kvar mellan tänderna och förebygger en framtida bajslukt i munnen med en fräsch minthistora. Vem är det förresten som har bestämt att alla tandkrämer ska smaka mint och inte typ godis? (Jag kom ihåg nu att när jag var liten fanns det en krokodiltandkräm som var rosa, den smakade apgott! Finns den fortfarande?)


Gosar lite med katten som ligger i min säng frivilligt och inte stannar kvar bara för att jag håller fast henne.


Resten av dagen tillbringas med min bästa kompis datorn, för att alla mina andra kompisar har läxor som inte jag har för att jag går media. (Lägg inte märke till min sjukt fina och gamla ritplatta från 2008.) Mikaela gillar apor mikaela gillar aporMikaela gillar apor mikaela gillar apor
Annonser från BloggPartner
Bloggvänner
Elin Kero
Johanna
Lina Flodins
Lisa Uthas
Michaela Dahlström
Checka in
Beata Cervin
David Sandell
We live young
RSS 2.0
Vill du annonsera här eller någon annanstans på bloggen? Kontakta oss via megapixlar@live.com.

Annonser från BloggPartner