bloglovin
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Här kommer ännu mer bilder från Rom. Bland annat från när vi kastade i mynt i Fontana di Trevi och vandrade runt bland gamla ruiner. Och gamla ruiner, det fanns det minsann gott om.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Ungefär såhär ser det ut där jag bor just nu och ungefär såhär ser jag ut nu för tiden. Har haft fullt upp med att solslöa i parker, åka på badäventyr i sjöar utanför Berlin och äta alldeles för många nudelboxar. Och som vanligt har jag varit för lat för att ta med mig kameran på allt det här. Men, jag ska bättra mig. Lovar!
 iPhone 5S & Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM / De små hemlösa kissarna runt om i Rom tycker om att sola sig bland gamla utgrävningar och just här har volontärer tagit hand om katterna, matat och vaccinerat dem.
 
Förutom att gå på de allra vanligaste turistiga sevärdheterna gick vi också till ett litet torg vi hade läst om. Largo di Torre Argentina heter det, men kallas även för katt-torget. Det är alltså himmelriket för en kattälskare som mig. Där gick vi runt och klappade katter som låg och solade sig bland ruinerna. ÅH det var fantastiskt! 
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Vet inte riktigt var jag ska börja för jag har så jäsikens mycket blandade bilder från Rom att välja på. Här är iallafall några bilder från när vi besteg spanska trappan, som faktiskt inte alls är spansk, utan fransk. Fast egentligen borde den vara italiensk för den ligger ju i Rom. Det är svårt det där med geografi.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
I och med första maj hade jag ledigt i fyra hela dagar och passade på att fira in sommaren med en brakfrulle på vår balkong. Allt blir ju så mycket bättre bara man har en utsikt framför sig!
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Jag är precis hemkommen från en av världens finaste städer och är både lite ledsen över att vara hemma i tråkiga och gråa Sverige men ändå glad över att jag slipper GÅ hela dagarna. Det har varit en väldigt händelserik vecka och vi har hunnit med att både bli inmosade på ett fullsatt tunnelbanetåg, äta pasta och pizza varje dag och träffa påven (nästan iallafall). Himla fint var det iallafall så här är ett litet urplock, mer kommer!
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec