bloglovin
 
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
För ett bra tag sedan fick jag händerna på en gammal goding från typ 50-talet och kameranörden i mig jublade, men det var bara nyligen som jag faktiskt laddade den med film. Så igår i vårsolen testade jag den för första gången. Det kom även en liten kisse som ville vara med på bild och som även delade min fascination för gamla kameror, gissar jag iallafall.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
När jag gick hem från jobbet i veckan såg jag några jättefina blommor. Inte visste jag då att de, fyra dagar senare när jag väl fick med mig kameran, skulle vara alldeles söndermosiga. De enda fina blommorna jag såg var i folks trädgårdar, som jag tyvärr inte hade tillräckligt med mod för att våldgästa. Dessutom blåste det som sjutton och hår hamnade både framför linsen, i munnen och i ansiktet. Men jag kom hem några bilder rikare och med ett antal svordomar i bagaget. 
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Saker man kan hinna med på en helg: köpa Marabou Digestive (!!!) i en svensk affär som ligger ute i ödemarken, vandra genom den övergivna flygplatsen Tempelhof, hänga i små trämöbler där de även odlar växter i små skor och dessutom inviga jeansjackan. 
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec