bloglovin
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Det suger lite att sitta inne och jobba på ett kontor från 10-17 (läs: de enda timmarna då solen är framme) när det är vårigt som bara den utomhus. Passade på att vandra med min bästa vän som flyttat tillbaka till Berlin för att äta lunch utmed muren och floden. Vet inte vad man kan förvänta sig av en nudelbox som kostar 3 euro så man ska la ej klaga!
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM / Det gick inte ens att få de att se snyggare ut med tonvis med florsocker...
 
Igår försökte sig jag och mamma på att göra minisemlor, eller petit-choer med semlesmak som det så fint heter. De blev inte särskilt vackra, snarare skitfula, men de blev iallafall goda. Har tyvärr inga fler bilder på processen eftersom de såg ännu fulare ut in-making så att säga. Ni får helt enkelt använda er fantasi, det var ju bara smet och grejer.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Nu när man inte går i skolan (och fy fasen vad skönt det ÄR) har man tid att skaffa sig nya intressen. Nu på senare tid har jag fått dille på att illustrera, framförallt gamla och fina saker jag gärna skulle äga. Blir intressant och se hur det här utvecklas, kanske slutar det som när jag började spela fotboll i mellanstadiet. Gick bara på träningen en gång...
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM + Canon Speedlite 430EX II
 
Tänkte var längesedan man fotade av ett par fabulöst dimmiga självporträtt, så det var det jag passade på att göra under gårdagens kvällskvist. Fick stressa mig igenom det hela litegrann eftersom min pappa gormade att det var dags att äta och ville inte ge sig fastän jag faktiskt sa att jag var *påväg*. Så ja, jag fick äta kall mat men några bilder blidde det iallafall.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec