bloglovin
Nikon D4 + Nikkor AF-S 24-70/2.8
 
I slutet av November fick jag äran att fotografera Veronica Maggio för Jönköpings-Posten när hon kom på besök till stan. Svårt att tacka nej när man själv är helt såld på hennes musik. Som vanligt är dock ljussättningen endast hanterbar för kameran under typ en femtedel av den tid man får i fotodiket. Men här har ni henne i egen hög person.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Idag har dagen bestått av att dricka massvis med glögg, äta lussekatter, slå in paket och såklart obligatoriska rimstugan. Med andra ord ett tappert försök till att framkalla någon sorts julkänsla. Det är kanske inte så mysigt som det låter när man bränner sig på lackstången, nästan tar eld på huset och spiller kladdig glögg överallt. Men inget symboliserar ju julen bättre än att fastna med strumpan i en kladdig glöggfläck, eller hur?
Grafisk design
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Igår steg jag på tåget i Malmö och två timmar senare befann jag mig i min gamla hemstad, och nu när jag väl är hemma i Bankeryds-idyllen igen så flödar såväl kreativiteten som regnet. Då kan man passa på att rota bland sina gamla bildmappar och mixtra lite med blandningslägen - och vips, så har man skapat något sådär härligt narcissistiskt.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec