bloglovin
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM / Bilder från området a.k.a mitt nya hem.
 
För exakt en vecka sedan packade jag mina grejer och begav mig till Skånes landsbygd för att bosätta mig i ett litet internatrum och återgå till skolbänken. Jag har nämligen börjat att studera igen, närmare bestämt grafisk design och visuell kommunikation. Om man nu kan kalla glida runt och vara allmänt kreativ att studera, men det är ju en annan sak. Så, hej Östra Grevie, jag hoppas vi kommer trivas tillsammans!
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM

Kom just hem från ett par dagar i Skåne. (ville egentligen skriva "weekend" men det kändes ju vuxet??) Besökte vänner från Berlin och hängde i både Malmö, Lund och Helsingborg. Kan nu känna mig väl till mods eftersom att jag faktiskt har badat i havet i år. Hur som helst åkte vi ut till konstverket Nimis en dag. Det var fantastiskt, förutom att det luktade som om någon hade dött där - vilket en säl som låg uppspolad bland stenarna också hade gjort...
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Att jag är hemma i Sverige igen betyder bland annat att jag har tillgång till mitt stativ och min fjärrutlösare igen, vilket i sin tur betyder att ni återigen kan njuta av mina fantastiska självporträtt. Till exempel med fejkrök, har hört att det ska vara en hit! Såhär ser jag i alla fall ut nu för tiden, om ni mot all förmodan skulle ha glömt bort det. 
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Det här är de sista bilderna från Berlin som ni får se på ett ganska bra tag. Igår flyttade jag nämligen hem till Jönköping igen efter 10 månader som tysk invånare. Känns lite vemodigt men samtidigt finns det så många andra ställen man kan bo på och besöka så vi får se vad framtiden utvisar. Innan jag flyttade hann jag i alla fall smita in på en övergiven ambassad.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec