bloglovin
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Vet inte vad ni gjorde igår men själv vandrade jag runt och fyndade begagnade saker på ett hustak här i Berlin. Ville bara göra er lite avundsjuka, men utelämnar den del av historien att det fem minuter efter att dessa bilder började ösregna. Sedan åt jag en fantastisk lyxmåltid på Burger King, sådana brakmåltider som man äter när man inte bor hemma längre haha.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Igår var det superfint väder här nere i Berlin så jag begav mig ut på utflykt till Treptower Park, ett jättestort grönområde mitt i stan där det även finns ett minnesmonument tillägnat alla sovjetiska soldater som stupade i kriget. Det var kul, trots att jag gick vilse och blev skitskraj när det började mörkna och jag gick runt där inne i skogen helt ensam. 
 
Jag har för övrigt skapat en sprillans nya kategori för alla Berlininlägg som ni hittar hääär. KUL!
 
Vet inte vad det är med mig men helt plötsligt har jag blivit helt besatt av att göra om i mitt rum??? Iallafall har jag (min pappa..) nyss satt upp en liten armeringsjärnsgrej att hänga mina polaroidbilder och sånt fint på, sedan har jag gone wild med kopparfärgen. Har spraymålat så mycket grejer att jag har träningvärk i sprayar-muskeln, men snyggt är det.
 
Idag har det varit strålande sol hela dagen och hösten har visat sig från sin bästa sida. Därför bestämde jag mig för att dra tummen ur och även detta år fotografera höstens färger innan löven ramlar ner och dör. Undra egentligen hur många sådana här bilder man har samlat på sig under alla dessa år. De ligger där bland alla bilder på körsbärsblom och regndroppar.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Det har ju varit ganska tyst från mitt håll den senaste tiden och det beror helt enkelt på att jag letat bostad som en galning - bokstavligt talat. Skickat runt 300 mail, varit på runt 20 visningar där jag varit awkward och överdrivet trevlig. MEN, till sist så har jag nu ett rum att bo i under Oktober månad här i Berlin. På måndag startar min praktik och jag vet inte ifall jag är redo för rutinerna att angripa mitt liv igen - men det ska nog bli kul!
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec