bloglovin
Nu fattas det bara en ny och fräsig kamera att fylla väskan med, någon som känner sig generös? Inte?
 
Något som jag velat ha länge är en snygg kameraväska, så jag slipper vira in kameran likt en mumie i bubbelplast eller diverse tröjor, innan jag knölar ner den i ryggsäcken. Därför var det första på önskelistan denna fina sak - och tänka sig att den anlände för några dagar sedan - i en lite sen födelsedagspresent.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Imorgon har jag bott i Berlin i två månader och det är ju helt sjuuukt. Något annat som är ännu sjukare är att jag under den här perioden har bott på fyra olika ställen - kalla mig proffsflyttare. Såhär ser i alla fall rummet som jag bor i just nu ut. Nu ska jag åka tusen olika tunnelbanor för att komma till de enda mataffärerna i Berlin som är öppna på söndagar. Tyskarna har mycket konstigt för sig.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
När mina föräldrar var här hann vi även passa på att besöka världens fetaste och trångaste marknad i Mauerpark. Sjukt coola gamla grejer överallt som folk bara samlat på sig under åren. Sedan kan ni även se en bild på min pasta som jag åt på Vapiano, som tur är var den inte lika gammal som allt som såldes på marknaden.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
I helgen så var min fantastiska familj och hälsade på mig här i Berlin. Vi var exakt överallt i hela stan och flängde runt med tunnelbanan åt alla håll och kanter. Med en kamera i ena handen och en stor karta i den andra så syns det ganska väl att man är en stackars vilsen utomstående..
Engångskamera från Clas Ohlsson för 70 spänn / Det blev lite dammigt och sådär men vad gör det om hundra år.
 
Kom ni ihåg förra året när jag nämnde att ni skulle få se bilder från bland annat Spanien när jag hade framkallat min ena engångskamera? Förmodligen inte, MEN NU över ett år senare har jag tagit tummen ur och äntligen framkallat och scannat in lite bilder i datorn. Här är de alltså, för att sprida lite medelhavsvärme i höstrusket.
Nu kanske man kan börja kalla sig för Apple-frälst.
 
Igår anlände, väldigt passande, en fin liten sak som jag väntat på i någon vecka. Jag säger hejdå till knappar som inte fungerar och hej till fingeravtrycksläsare och ägig kamera. Nu måste jag bara hitta ett displayskydd så jag slipper ha på skyddsplasten som följer med mobilen. Och ja, jag är en sådan jobbig jäkel som låter plasten vara på oerhört länge, man vill ju inte repa den med en gång ju...
De traditionella ballongbilderna var jag ju tvungen att ha med...
 
Hipp hipp hurra! Idag påbörjar jag mitt sista år som tonåring - och sista året innan tjugoårskrisen. Hujedamig vad jag börjar bli gammal. Snart är jag ju till och med för gammal för att tro att hela världen kretsar kring mig den 8:e november. Men inte än.
Lite ihopskramlade bilder hade jag att bjuda på iallafall!
 
Är precis hemkommen från en stad kallad Göteborg där jag inte gjort så mycket mer än att spendera både pengar men även tid med min pojkvän. Däremot spenderade jag inte så himla mycket tid med kameran, då Göteborg inte bjöd på världens finaste fotoväder, men jag kunde iallafall dokumentera det viktigaste. Alltså bästa pizzabuffén och sånt där man roar sig med när vädret suger.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec