bloglovin
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Bered er på väldigt många finklädda människor i de kommande inläggen, men igår så gick jag på bal och idag är det Mikaelas tur. Såhär såg jag och min fantastiska baldejt Rebecca ut. Säg att vi var stiliga då! Egoboost äger.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Visst var det längesedan som vi bakade på bloggen nuförtiden? Innan gjorde vi ju det mest hela tiden. Iallafall fick jag syn på de frodande rabarberna i trädgården och var bara tvungen att göra en paj - och så blev det. Den blev förresten asgod också, ifall det kanske inte förmedlas på bilderna.
Så seriös kille.
 
Såhär går det när jag har lämnat in min sista uppsats och det spöregnar ute. Det vill säga att jag inte får något vettigt gjort alls. Men klaga ska man väl inte göra.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Är man kort och klänningar långa behöver man tydligen sådana här monsterskor...
 
Om exakt tolv dagar ska jag gå på bal för andra gången i mitt liv och jag hoppas för min plånboks skull att det också blir den sista. Här är iallafall lite av mina detaljer som jag ska använda och även om det kanske ser så ut så ska jag inte gå och gifta mig, trots att klänningen råkar vara vit. 
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Jag är nog inte den enda i världen som väljer att lägga ut bilder på körsbärsblommor, men de är ju så fina att det är svårt att låta bli. Idag var det dessutom utomhuspremiär för min Polaroidkamera, eftersom den inte kan ta bilder när det är kallt. Fatta att den har längtat efter att få komma ut!
Nikon D7000 + Sigma 17-50/2.8
 
I lördags så sprang jag runt som en galning mellan tre olika scener och pressrummet på endagsfestivalen Popadelica här i Jönköping. Och eftersom att jag har fullt upp med slutprov i Fysik B och därför inte har så där värst mycket tid över till bloggande så får ni här en massiv bildbomb. Lite Icona Pop, lite Panda da Panda och Ansiktet bland annat!
Nikon D3 + Sigma 70-200/2.8 + Sigma 17-50/2.8
 
Här kommer lite bilder av sådant slag som vi kanske inte brukar publicera. Men äsch, någon gång måste man ju testa något nytt. I onsdags så jobbade jag och fotograferade lite kändishoppning här i Jönköping. Kan ju konstatera nu att jag är skitskraj för hästar och ännu mer skraj för att testa på hästhoppning. Men de jönköpingsprofilerna ovanför lyckades mycket bra. 
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec