bloglovin
Hann inte riktigt ta nya bilder så använder några från förra året hehe...
 
Idag så beger jag mig mot sydlidare breddgrader! Eller ja, till Berlin rättare sagt. Vet inte riktigt om det är så stor skillnad i breddgrader gentemot Sverige men ändå. Jag och min vän ska hälsa på tre andra vänner som har flyttat ner dit och ba turista runt och ha det allmänt gött. Så när ni läser det här så sitter jag förhoppningsvis på ett plan från Göteborg eller befinner mig i tyskarnas land. Ha det gött sålänge osv!
Hur man gör sådana här rörliga bilder, s.k. cinemagraphs, kan du lära dig i vår Photoshopguide!
 
Ifall ni nu mot förmodan skulle ha missat att det är påskafton så berättar jag det för er nu: idag är det påskafton, jippie! Dagen då vi ska hedra alla kycklingens delar: dess chokladägg, dess godisfyllda påskägg och dess konstgjorda fjädrar i alla möjliga fjädrar. Så glad påsk kära läsare från oss och kycklingen!
Nu när det är långfredagen (iallafall en liten stund till) tänkte vi ge tips på hur man kan göra påskpysslet lite tråkigare, nu när vi faktiskt ska vara så miserabla som möjligt.
 
Istället för att pynta ditt påskris med fjädrar och ägg, kan du istället slå dig själv med det. Eller slå någon annan för den delen. Lite som en finsk bastu, fast utan själva bastu-delen.
 
Vi alla vet att man ska måla ägg nu när det är påsk. Men för att det inte ska bli för roligt när du gör det så kan du krossa det finaste ägget du har istället. Då försvinner dina glada tankar omedelbart.
 
Leta upp alla äckliga godisar som du har i ditt påskägg och ät upp dem. Har du inte fått ditt påskägg än kan du alltid äta upp de överblivna Aladdin-pralinerna från i julas.
 
Bränn dina pengar på påskägg och göm dem på världens klurigaste ställen. Sedan kan du gråta över att det kommer bli omöjligt att hitta dem på påskafton.
 
Sedan när du har gjort allting som står här ovanför så är det bara för dig att städa upp den röran som du har ställt till med. Det blir ett perfekt och olyckligt slut på din långfredag!
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Jag tror nästan ingen har missat att det idag är våffeldagen - alltså dagen då den enda maträtten på Instagram är våfflor. Jag själv är väl inte en sådan som går emot strömmen när det gäller mat, speciellt mat som egentligen borde klassas som godis. Därför har ni mitt bidrag till våffeldagen här!
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Min vän Åsa tog för någon månad sen klivet ut i verkligheten ochh flyttade till en lägenhet. Så en dag spenderade jag dagen där och tog kort på allt för att jag också vill bo i en cool, vit och ljus lägenhet precis som alla andra. Dessutom har man utanför lägenheten utsikt över hela Jönköping. Inte helt fel, nej. Men man ska väl njuta av att vara "ung" och utan ansvar ett tag till kanske..
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Idag har jag försökt dämpa söndagsångesten med en promenad tillsammans med en hund, under vilken jag hittade årets första vårtecken!!! (det kräver mer än ett utropstecken). Sedan har jag även ätit och fotat asgod mat till en fotoläxa och nu sitter jag här och måste plugga till världens största prov som är imorgon. Att plugga dagen innan äger. Inte.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Häromdagen fick jag hem ett par Vans som jag ska ha på studenten. Oj vad tidig du är, tänker ni nu, det är ju hela tre månader kvar *infoga förvånad smiley*. Och ja, det är nog rätt tidigt men men jag inbillar mig att om jag köper saker till studenten så kanske den kommer lite, lite snabbare. Hursomhelst får vi väl se om jag klarar att hålla dem på hyllan så de verkligen är bländande vita till studenten...
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Går man tredje året på gymnasiet så är man tvungen att kämpa sig igenom ett projektarbete av något slag. Jag och två kompisar bestämde oss att göra en kemisk bakbok. Och även om man kan tro att vi bakar med massa kemikalier och gifter så är det inte riktigt så spännande. MEN, här är resultatet iaf!
 
Och för alla er som inte fattar kopplingen till kemi: en tredjedelen av boken består av recept, en annan tredjedel av laborationer som undersöker reaktioner i bakningen och till slut den sista tredjedelen innehåller förklaringar till laborationerna.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Häromveckan avnjöt jag nog den godast frukosten jag ätit på väldigt länge, och den såg ut såhär. Nybakta frallor, smoothie och kaffe kan vara det godaste som finns. Detta var resultatet av en ledig fredagsmorgon och en Mikaela som varit i skolan i onödan. Inställd lektion + arg Mikaela = Lyxfrukost.
Sista bilden är lånad ifrån Emelie och fotad av Sarah.

Igår var en himla härlig dag i Stockholm med dessa människor + Coursio. Även om jag och Mikaela nu spenderade två timmar med att irra runt i cirklar innan vi till slut hittade till destinationen där vi skulle mötas upp. Det blev iaf en hel del framtidspepp och webbkursprat! Vi gjorde ju en stor guide till Photoshop för ett tag sedan och tja, efter dagen igår har både ni och vi mycket att se fram emot!
 
Efter 17 timmar på resande fot i storstaden var vi bonnhållebor helt slut. Idag är det till och med skönt att Bankeryd är lika dött som det brukar!
 
Häromdagen var jag tvungen att fotografera mig själv till en fotouppgift, och ja såhär blev det. En Mikaela med läppstift som hon aldrig i sitt 18-åriga liv har haft och som försöker sig på en massa olika poser helt enkelt. 
 
"Japp, vad ska man göra nu då. Läppstift och allt. Jag kanske ska hålla handen sådär efterblivet, fast på ett coolt sätt. Ja det blir nog bra."
 
"Nä alltså, den där skjortan funkade inte, jag byter till en t-shirt istället. Och så testar jag att slänga med håret, för det blir ju nästan alltid bra och snyggt. Eller?"
 
"KISSEN KOM NU FÅR DU VARA MED PÅ BILD!"
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Det bästa med att våren kommer och att solen börja lysa igen är att man har en anledning till att leka cool i sina glasögon. Dessutom är det inte lika varmt som på sommaren och då kan man även leka cool i sin mössa. Det gjorde jag på de här bilderna. Om ni undrar vad som händer i mitt liv just nu så har ni svaret här: absolut ingenting. Jag pluggar som en åsna för att klara alla prov vi har just nu. Men på lördag så åker vi i alla fall upp för lite trevligheter - förvänta er roliga bilder!
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec