bloglovin
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Idag skrek den rosa/lila himlen till mig att den hemskt gärna ville bli fotad och visad på bloggen. Jag är inte en sån som säger nej till naturens krafter, så snäll som jag är sprang jag ut med tofflorna i snön med kameran i näven. Man vill ju inte jävlas med himlen.
Canon EOS 40D + Canon EF 17-85/4.0-5.6 IS USM
 
För ungefär två år sedan så lade vi ut vackra bilder på våra jättefina rum. Men tja, på senaste tiden har det kommit in lite önskemål på att få se bilder på hur våra rum ser ut just. Det har ju hänt lite sen sist faktiskt. Satt upp lite konstiga tavlor på målade djur, bytt ut hyllan och fyllt en vägg med massa fejkade polaroider. Så trots att mitt rum är ungefär lika litet som den minsta av fängelsehålor så överlever jag nog ett tag till faktiskt!
Vem bryr sig att filmen kostar alldeles för mycket för min studentplånbok, när man har denna fina saken. Visst?

Alltså, lyckan när man äntligen kan hämta ut kameran man väntat på i två veckor. Lyckan som gör så att jag går hela vägen till Ica i snöoväder för att hämta ut den. Jag vet inte ens hur länge jag har velat ha en sån här kamera, typ cirka en evighet. Jag tyckte det var så himla coolt att få bilden i handen direkt efter att man har tagit den, det gör jag nog fortfarande. Digitalt kan slänga sig i väggen för här kommer jag!
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II + Speedlite 430EX II

Igår hängde vi med lite folk från gamla högstadieklassen. Lagade kycklingenchiladas som mest blev kyckling med bröd - även om det var supergott det med. Typ såhär såg det ut och typ såhär kan man spendera sista tiden av sportlovet. 
Idag är det semledagen (som om någon skulle glömma) och under noga undersökningar av 19 semledagar har jag kommit fram till att ni kommer äta er semla på någon av dessa tre sätt:
 
Äter du semla tillsammans med din kompis familj eller på ett café, kommer du garanterat behöva äta med sked. Det är helt omöjligt, men det är mycket finare än att äta med händerna som en gorilla. Dessutom kan man ju inte riskera att få grädde i ansiktet. Eller?
 
De som går på LCHF, GI eller någon annan bokstavskombination kommer nog inte tycka fettisdagen är så speciellt rolig. Men vill man ändå passa på att unna sig något kan man äta locket, det är ju faktiskt bara bröd och socker! Resten av semlan kan man slänga till hunden, katten eller farsan
 
Sen har vi ju de som kan fira semledagen alldeles ensam, instängd i sitt rum. Utan att behöva bry sig om man får lite grädde på näsan. Det är den fettisdagen som jag föredrar!
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS /
 
Nu drar influensan igenom Sverige och även i mig, och eftersom det inte är så trevligt att se en bild på flötigt hår och snorig näsa, så får ni se lite bilder från London istället. Det är ju faktiskt vid denna tiden på året som det inte hade varit fel att lämna Sverige, typ för alltid.
1. Släng med håret som i alla schampooreklamer på tv. Om du vill verka som ett riktigt proffs ska du också se riktigt äcklad ut!

2. För att egobilden ska bli intressant så kan det vara bra med rörelse i bilden. Gör därför din bästa danspose, min ser ni här ovanför.

3. Dra upp axlarna så du ser stel ut och gör även en min som får det att framstå som att du sitter och skiter - dvs kisa med ögonen och föreställ dig att du sitter på toa.

4. Sist men inte minst - se arg och uttråkad ut. Tadam! Grattis till en egobild som får 10/10 glasstrutar.
 
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Nu när snön och isen nästan är borta och man kan gå utanför dörren utan att behöva vara rädd för sitt liv, ja då passar det bra att ta bilder på sig själv, eller hur? Ett tips till er är dock att inte att stå och posa där precis alla tar sin söndagspromenad, för då är obekvämt kallprat med gamla tanter och gubbar ett faktum.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Med risk för att låta klyschig så är ju faktiskt det bästa med helgerna att man kan göra en så sjukt fet frukost och har man ingen som serverar den på ens säng så får man väl göra det själv. Synd bara att smoothien hann bli fesljummen och allt bacon hann kallna innan jag fotograferat allting. Men det är sådana smällar man får ta helt enkelt..
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec