bloglovin
 
Nu när Marcus är hemma i Sverige ett litet tag betyder det att vi äntligen kan sammanstråla och skapa fantastiska videos igen, däribland denna som ni ser här ovanför. Där utmanar vi (eller skämmer ut) oss själva genom att äta godisbönor som smakar både det ena och det andra. Den kan ni titta på under tiden vi borstar tänderna för femte gången.
Så var vi här igen, dagen före julafton. Hoppas ni överlevt julklappsshoppingen och inte blivit svalda av konsumtionshetsen. Ni som läser detta har säkert fått jullov alldeles nyligen, men jag själv har en hård jobbdag framför mig imorgon - japp det är så vuxenlivet ser ut mina vänner. Nej, nu ska jag ta och vinna en bil hade jag tänkt. Eller en resa går också bra.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Efter en skumpig flygresa som jag trodde att jag skulle dö under så befinner jag mig nu i Sverige i två veckor för att bli tjock på julmat och bortskämd av mina föräldrar. Så första dagen inledde vi med att baka pepparkakor! De var superfina tills jag fick för mig att dekorera dem med kristyr... Har gumman vattkoppor eller en prickig klänning? Ingen vet..
Det är den 20 december jag snön har inte visat sitt bleka nylle än (förutom tillsammans med Sven) och kommer troligtvis inte göra det heller om man ska tro de muntra meteorologerna. Men igår tog jag mig samman och bakade lite lussekatter iallafall. Det går ju knappt att undgå att det snart är jul när hela huset luktar lussekatt. Next up: bränna sönder fingrarna med knäck!
 
 
För er som inte har koll tänkte jag vara snäll och berätta att det är söndag idag. Och på en söndag som denna har jag hämtat upp nyckeln till mitt nya boende som jag ska flytta till i veckan. Jag var livrädd när jag var på visning eftersom att dörren är nerklottrad och fasaden på innergården är från 1800-talet - men lägenheten är däremot fantastiskt fin!
 
Efter det begav jag mig mot tunnelbanan. För första gången på tre månader har jag lyxen att ha en station precis utanför dörren. Såhär fin och blå är den. (notera att vi inte har någon snö och att min julkänsla därför ligger på 0)
 
Tunnelbanan tog mig till något fantastiskt som "Museuminsel". En ö mitt i centrala Berlin full med olika museum. Låter dock lite festligare än vad det faktiskt var. Eller, allt var festligt förutom toaletten som jag hittade hehe.

Därför begav jag mig sedan hemåt igen. Nu ska jag vara fett vuxen och laga pestopasta. (samt kolla på julkalendern, men eftersom att det inte ger lika många vuxenpoäng tänkte jag utesluta det..)
I helgen var jag i Göteborg och passade då på att tanka mig själv full av julkänslor genom att gå på Liseberg och titta på alla vackerheter. Dock visste vi ju inte innan att det skulle vara proppat med folk och dessutom kallaste dagen på året. Men det var trevligt ändå och vi spelade iallafall inte bort alla pengarna på chokladhjulet...
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec