bloglovin
Rekommenderar inte att säga rubriken med amerikansk dialekt....
 
Tristess slog till häromdagen när regnet öste ner, så jag grävde upp ett par veckor gamla självporträtt med tappra försök till slänga-med-håret-bilder. Jag rensade ur de bilder där jag såg ut som en oförberedd kisande hamster och det här blev resultatet. Vet väl inte riktigt om de blev särskilt intressanta, men de stillade iallafall rastlösheten en stund
Ifall ni inte skulle förstå vad det var på bilderna så skrev jag ut det. För att vara snäll liksom!
 
Idag gjorde jag världens najsigaste frukost. Det är så sjukt stor skillnad på hur sugen man är på frukost när man vaknar av sig själv och hinner piggna till innan man ska äta. Så idag lekte jag mästerkock och skar upp en hel ananas, samt mixade lite hallon och mango till en smoothie.
 
S-å  s-j-u-k-t  m-ä-t-t.
Framkallde på instabild.se.
 
I samband med tävlingen där man kunde vinna presentkort på instabild.se så passade vi även själva på att framkalla lite bilder ur våra egna feeds. Det bästa var att man bara behövde logga in med sitt instagramkonto och välja hipp som happ. Dessa ska få åka upp på den enda väggen som inte redan är täckt av foton i mitt rum haha. Det börjar bli fullt om man säger så!
 
Såg nu att det även är kampanjpriser på både småbilder och XL-kort. Värt att kika in på deras hemsida helt enkelt!
Skärpedjup och bländare 1.4 när det är två personer som ska vara med på bild är ju också spännande haha.
 
Livet som arbetslös dag sju har erbjudit glasshäng vid Vättern mitt inne i Jönköping. Det känns så konstigt att man själv vaknat och stigit upp ur sängen för tre timmar sen när andra åker hem efter en lång skoldag vid samma tid. Men här är en bildbomb från dagen hur som.
Canon EOS 5d Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Lade mig ute i trädgården på en filt och tänkte på att man snart kommer att klä på sig vinterjacka och pulsa runt i snö. (förstör er sommarfeeling osv) Så för att inte slösa bort de sista dagarna då man faktiskt överlever utan jacka på kvällen så ska jag nu ta min gamla kärringcykel och bege mig mot vättern och korvgrillning.
 
För övrigt tänkte vi spela in en video i veckan eftersom att det var på tok för längesedan. Har ni några önskemål på vad denna skulle handla om/innehålla?
Smörstekta kantareller kan nog vara det godaste som finns till kött. Den som inte håller med måste vara tokig.
 
Det bästa med sommaren måste väl ändå vara att man kan grilla exakt hur mycket man vill? Men nu när augusti går mot sitt slut så följer även grillsäsongen med (såvida man inte är galen och grillar även på vintern). Vem vet, detta kanske var det sista grillade köttet jag fick äran att äta detta år. I så fall var det ju en himla tur att jag fotade...
 
Igår tror jag att min plånbok storbölade lite när jag införskaffade det här. Men min plånbok kan ju trösta sig med att detta är ren och skär matriell lycka för mig. Lite sorgligt är det väl allt att lägga 40D'n på hyllan efter att ha varit min trogna vapendragare i över fyra år. Men nu satan ska här fotas!
Att tvångsle blir ju inte alltid så naturligt som man tänkt som ni ser på första bilden..
 
Efter att ha haft samma utseende på bloggen i mer än ett år så har vi till slut orkat koda om och ändrat om totalt. Bilderna är nu 200px större vilket gör att de gamla inläggen kommer se fruktansvärt fula ut, men hoppas ni överlever ändå! Stilrent ska det va, och stilrent blev det! 
 
Ser något konstigt ut eller vill ni bara säga vad ni tycker så lämna en kommentar! Buggar och annan skit kan fixa sig ifall ni trycker in F5 och på så sätt uppdaterar sidan.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Igår spatserade jag och min granne Lovisa runt i skogen för att plåta lite porträttbilder på henne. (har man ny hårfärg behövs ju en ny profilbild på fejjan liksom!) Tänk att vi har känt varandra i snart 15 år. GALET!
Häromdagen testade jag på att göra eget, nyttig (vem är jag?) knäckebröd. Det var så bra så jag tänkte dela med mig av mina nyfunna kunskaper. Det du behöver är en näve med frön, 2 dl av varje sort.

Blanda först tre ägg med två matskedar matolja och en tesked salt. Jag hade även i lite honung också. Vispa ihop lite smått och blanda med dina frön. Nu börjar det likna något man skulle kunna ge till fåglarna men det ska vi inte.

Baka i en 160 grader varm ugn i ungefär 30 minuter. Därefter kan du avnjuta dina extremt nyttiga och fröiga knäckebröd samtidigt som du kan känna dig jäkligt duktig.
Nikon D3 + Nikkor 24-70/2.8
 
Igår spelade Mando Diao här i Jönköping och jag var där och knäppte lite bilder för lokaltidningen. Det är fett surt att man på de flesta konserter endast får fotografera under de tre första låtarna och när ljussättningen då är kolsvart på två utav låtarna så har man inte så mycket tid på sig att fånga en bra bild. Här är i alla fall några som inte blev på tok för kassa. Sjukt bra var dem ifall ni undrade eller så!
Canon EOS 40D + Canon EF-s 17-85/4,0-5,6 IS USM

Slänger in fyra random bilder från Rom i jobbstressen. Har jobbat runt 60 timmar den senaste veckan och idag är första gången som jag är ledig sen jag kom hem för en vecka sedan. HELT SLUT. Men om en vecka så får jag evig semester, även kallat arbetslöshet. 
Canon EOS 450D + Canon EF-S 17-85/4.0-5.6
 
Kan man göra något bättre för att fånga onsdagen än att ha en solig picknick, med nybakade bullar från konditoriet? Har svårt för att tro det. Och nu när det bara är några få veckor kvar av sommaren får man faktiskt ta två stycken, varför behöva välja liksom?
Canon EOS 40D + Canon EF-S 17-85/4.0-5.6
 
Landade på Landvetter för tre timmar sen och sitter nu i mitt rum för första gången på två veckor. Har spenderat denna tid i Italien och det är ju sju-u-u-kt vilken stad Rom är och för fotografen är all arkitektur rena fröjden för ögat. Men såklart skulle mitt objektiv paja första dagen så vi får väl se hur många bilder det har blviit. Nu ska jag njuta av en portion snabbmakaroner och mamma Scans köttbullar efter att ha ätit pizza och spaghetti så att jag aldrig vill äta det igen. Mer bilder kommer!
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec