bloglovin
Canon EOS 40D + Canon EF 17-85/4,0-5,3 IS USM + Massa blixtar som vi inte vet hur man skulle ha..
 
För att jag inte ska avlida för att jag bara läser massa gudomliga naturämnen så har jag valt till Fotografisk Bild A. Idag stod studiofotografering på schemat och även om skolans studio nu inte är världens mest exklusiva så kunde man göra en hel del.. Haha, alltså. Har aldrig fotograferat i studio och ställde ut tre blixtar på random ställen. Då kan det bli såhär. Jag är coolast eftersom jag har en bergsprängare på axeln! Eller hur?
Stora matsalen i slottet. Var dock besviken över att inte se de svävande ljusen och en stjärnhimmel i taket, men det var coolt ändå!
 
Dumbledore hade tyvärr inget ansikte, tyckte lite synd om honom.
 
Rekvisita från Jul-balen. Såg precis ut som is!
 
Lite kläder och sånt där som skådespelarna har haft på sig.
 
Pojkrummet. Sängarna var jättesmå och det är därför man aldrig ser någon ligga ner helt i de senaste filmerna. Rätt roligt.
 
Ett stycke uppehållsrum. Allt ser så himla mycket större ut i filmen alltså, vidvinkel deluxe?
 
Trekampspokalen och det skrikande ägget från Den flammande bägaren.
 
Kanske världens mest kända fejk-sten. Tänk att en sten kan vara så cool, egentligen.
 
Rekvisita från Snapes kontor. Det fanns också kittlar som rörde om sig själva(!!)
 
Weasley's lya, där fanns också trevliga saker som rörde på sig. Stekpannan och diskborsten till exempel.
 
Var typ förälskad i all denna lilla rekvisita som folk har suttit och gjort. Drömyrket för den kreativa typ.
 
Bron till Hogwarts, den enda delen av slottet som gjordes i full skala. Typ tio meter lång.
 
Diagongränden, eller en del av den iallafall!
 
Och såklart Hogwarts, typ 6 meter hög och bred och den största versionen. Tänk på det nästa gång ni ser filmerna, slottet är egentligen skitlitet. Mind = blown.
 
Alltså jag har så mycket London-bilder att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, men det är ju faktiskt jättebra att ha nu när allt annat är grått och tråkigt. Iallafall var vi på Warner Bros. Harry Potter Tour och det typ ägde. Vi hängde lite i Diagongränden, träffade dödsätare och drack Butterbeer. Samtidigt sprang jag runt och kämpade med höga ISO-tal och försökte få med allt på bild.

En video där vi berättar om vår första kurs och visar hu den ser ut! Spännande va?

Detta är bara en liten del av de effekter och manipulationer som du kommer lära dig i kursen!

De senaste månaderna har vi jobbat med ett väldigt spännande projekt, nämligen en webbkurs som vi nu äntligen är färdiga med. Snart kommer vi alltså släppa vår allra första webbkurs, som såklart ska handla Photoshop! I kursen finns någonting för alla, för den ovane finns det grundläggande kunskaper att lära sig och för den mer kunniga finns det roliga fotomanipulationer och effekter att bemästra, bland annat kommer du lära dig att göra alla av de bilderna du ser här ovanför.

Så håll utkik efter lanseringen för det kommer bli så grymt bra!
Dessa två bilder + en till = töntig nattmagiskit.
 
När man läser Foto som inviduell kurs så kan man få alldeles fantastiska uppgifter att göra. Till exempel att sätta ihop två bilder till en och samma. Att jag sedan överdriver och alltid ska göra någon töntig grej utav det hela är ju en annan femma haha! 
 
Och om ni undrar varför det står ganska still på bloggen så är det för att vi har fullt upp med vår Photoshopkurs som snart lanseras och även har andra projekt som nog kommer att påverka bloggen. KUL VA?! Ja!
75 foton, 9 meter snöre och 6 spikar senare ser min vägg ut såhär. 
 
Idag har vår kära skola haft studiedag och som vanligt när man planerar att plugga non-stop hittar man roligare saker att göra. Jag hade framkalalt lite fejkade polaroidfoton och fixat en glödlampeslinga så istället för att sitta med näsan i historiaboken har jag lekt snickare och elektriker. Och tja, mysigare än innan blev det ju i alla fall. Även om lamporna är så starka att man tror att man har kommit till himlen om man går in i mitt rum haha.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS /
 
Här kommer lite fler bilder från London, närmare bestämt Tower bridge. Jag försökte tappert använda mig av lång slutartid och ställa kameran på diverse stolpar och oroväckande nära broräcken för att slippa oskärpa. Men jag tror jag lyckades rätt bra ändå, jag tappade iallafall inte kameran!
 
Och sedan vill jag bara säga tack, tack och tack till alla som gratulerat mig!
 
 
Vi håller just nu på med att göra en ganska seriös webbkurs(!!!!), vilket betyder att vi också måste vara ganska seriösa. Ibland går väl inte det sådär jättebra, och då kan det se ut lite som i den här videon.
Köpte ballonger endast för dessa bilder, hur engagerad som helst!
 
Idag är det inte vilken dag som helst utan idag fyller jag hela 18 år - vuxnare har jag aldrig blivit! Grattis till mig! Nu kan jag äntligen köpa nässpray på Ica, som jag längtat efter så himla länge. Nu ska jag äta tårta och ni ska bli avundsjuka!
 
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS / Jag är inte superledsen, det är bara väldigt soligt i ögonen(!!)
 
För er som följer oss på Twitter och Instagram har kanske listat ut att jag har varit en liten sväng i London i några dagar. Förutom att nästan bli påkörd på grund av att man tittat på fel sida av vägen och fått överdos av fina, idylliska gator har jag faktiskt haft med mig kameran och fotat lite, eller mycket.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec