bloglovin
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Igår var en fin dag som passade perfekt för en lite tripp till Ica för att stilla vårt sockerbegär. Med glassar i händerna gick vi vidare till vår kära damm, lekte inte-trampa-på-fågelbajset och tittade på fågelbebisar vars föräldrar bara fräste åt oss. Vi försökte också att ta några coola såpbubbel-bilder (för det gick ju så bra sist). Men vi misslyckades än en gång så vi begav oss hemåt och hade live-blogg istället. Och ni vet ju hur det slutar...
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Om det någon gång skulle bli 30 grader varmt och sol så skulle jag råda er att inte ta på er jeans och långarmat. Eller ja, om ni vill bada i svett och knappt få av er de fastklibbade byxorna så kör på. Men jag ska väl vara så svensk jag bara kan bli och klaga på värmen när vi nu slutat klaga på kylan: fy satan vad varmt det har varit!
Mikaela grillar like a boss. Oyes.
Igår var vädret på vår sida så vi bestämde oss för att agera grillmästare för kvällen. Efter timmar i affären (som vanligt..) valde vi att överge denniskorvarna för gå över till lite svårare grejer, nämligen det det svåraste som finns: hamburgare. (supersvårt verkligen) Men ja, vi agerade sjukt mästerligt och kunde hantera den superavancerade gasolgrillen utan några som helst problem för att sedan avnjuta hamburgare som lika väl kunde varit tillagade av Per Moberg.
Nikon D300s + Tamron AF 28-75mm f2.8 / Lånade Lisas Nikon, min kamerastackare fick inte vara med

Idag var vi hiskeligt kreativa och fotade lite trevlig rökelse på fotolektionen. Enligt förpackningen skulle rökelsen lukta orientalisk men jag tyckte mest att den luktade gubbe. Så nu går även jag runt och luktar lite gubbe, men det kan väl kanske vara trevligt som omväxling. Då kanske jag har tillåtelse att sova middag nu.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Idag skulle vi göra en liten vårig utflykt till samhällets lilla fårhage och vi var lika peppiga som Marcus är bollig och sned på första bilden. Efter en halvtimmas intensivt och tappert vandrade kom vi fram men inte fanns det några får i hagen inte. Mikaelas ansiktsuttryck på nedersta bilden beskriver ungefär vår reaktion.. Men tja, lite motion är ju alltid behövligt!

Och om ni skulle bli lite fundersamma över bilden på Marcus ben är det mest för att visa hur han som en superlång kille måste göra varje gång han ska vara med på bild.. Det är inte lätt inte!
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Lite halvavslöjande bilder för att höja mystiken? Ja tack!

Får väl vara lite sådär tjejig och mysa över tanken att jag har fått en asfin balklänning som anlände i fredags. Lite synd bara att jag är lite utav en dvärg och jag måste ha världens högsta klackskor om jag inte ska behöva  trampa och snubbla över klänningen, istället får jag snubbla över mina fötter, men sånt får man ta. Vill man vara fin får man lida pin sägs det ju, vad nu än detta pin är.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Som ni ser så blev ju alla bilder som vi tog i söndags inte helt katastrofala. Att lite vitsippor flyger runt i luften och sådär är ju helt normalt haha. Har ni tur kanske det kommer upp lite såpbubblebilder där Mikaela inte gapflabbar eller springer runt som en galning i helgen, vem vet!
Idag sprang vi ut som små barn för att det var vårigt väder och vi ville fotografera lite nya porträttbilder för eran skull. Såklart så tyckte vi att det var en alldeles utmärkt idé att slänga körbärsblom som att det föll ner från ett träd... Men ja.. i brist på körtbärsblom tog vi vitsippor och ni ser ju själva hur fenomenalt resultatet blev!

Så efter en stund dissade vi den idén och gick över till en annan toppenbra grej: blåsa såpbubblor som skulle synas i bakgrunden. Men ja... antingen såg bilderna ut såhär... (notera den fina nalle puh-flaskan)

..eller såhär för att vi såg så himla löjliga ut när vi sprang efter såpbubblorna och försökte fotografera i farten.

Mikaela var elak och skrattade åt hur jag sprang efter henne och såpbubblorna hela tiden.. :(

Tredje gången gillt tänkte vi sen och körde på den klassiska "slänga-med-håret-idén".. Man tycker ju att vi borde lärt oss vid det här laget att de sällan blir bra, men ja.. en en gång gick vi hem med mördarblickar på de flesta bilderna..

Men som en positiv människa skulle ha sagt: vi hade ju i alla fall roligt, och det är ju huvudsaken!Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Ingen har väl undgått att vädret nästan är för bra för att vara Sverige och vad passar då bättre än att plocka vitsippor tills man blir blöt i rumpan. Och ja, jag vet, det är mycket blommor nu, men hur ska man annars fira att våren är här på bloggen? Eller det kanske funkar med ett vårskrik? Okej här kommer det:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAJGHASHJGFASUDF

Japp, det var det.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec