bloglovin
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Efter en liten bloggdöd pga julfirande och såntdär tjafs har vi helt plötsligt tid över. Nästan för mycket tid. Så idag har jag mest sprungit runt i mitt pyttelilla rum och tagit kort på allting för att sedan överredigera bilderna. Saker man kan fråga sig efter att ha sett de här bilderna: Varför har jag massa tavlor på djur? Varför har jag målat vita streck över en hel bild? Varför håller jag fingrarna i en cirkel runt mitt öga? Ingen vet för så indie är jag osv.
Vår årliga julbild får vi ju såklart inte glömma! Vad vore julen utan den.

Dopparedan är här och idag ska vi inte göra något annat förutom att äta en massa julmat tills vi stupar, rida på Rudolf och såklart öppna en massa julklappar. Men drick inte för mycket starkvinsglögg och ta det lugnt med skumtomtarna!

Så hoppas vi att ni får en riktigt god och trevlig jul!
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Idag var det dags att slå in alla julklappar, precis i tid! Eftersom jag i typ hela mitt liv, eller sedan Ernst Kirchsteiger för första gången använde det i tv, velat göra lack-sigiller, så bestämde jag mig för att alla julklappar minsann skulle ha en detta år! Sedan att det droppar överallt och att det bara blir en bra sigill utav typ fem, gör inget för det måste ju vara snyggt innan man river sönder skiten. Lite sådär hipster-vintage.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Igår blev det jul på riktigt hemma hos oss då vi tog in julgranen och hängde upp massa kulor och glitter i den. Konstig tradition tycker jag, har funnits jättelänge säger ni. Men tänk själva hur konstigt det är att vi hugger ner en gran, sätter den i vårt finaste rum och hänger upp massa kulor i den. Haha! Men inte klagar jag för det luktar svingott.
 
Nu ska jag sätta mig vid julgranen och vänta på att tomten ska komma med paketen.. Endast en vecka kvar ju! (julpepp!)
Vi har märkt att det är några som inte riktigt vet hur webbkurser fungerar och vad man egentligen får för pengarna. Det är faktiskt förståeligt, för det hade vi inte heller innan vi började med kurserna. Därför har vi gjort den här videon som visar allt om hur kurser fungerar! Från det att man köper, till hur man helt enkelt lär sig! Om du vill se vilka avsnitt och kapitel som vår kurs innehåller kan du gå in här.
 
Vår kurs hittar du här! «
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Tänkte att jag faktiskt skulle göra någonting vettigt på min lediga dag, men det strundade jag i och gick ut och förfrös framför kameran istället. Det skulle vara kreativa snöbilder men eftersom min fjärrutlösare bestämde sig för att strejka blev det bara... ja bilder istället. 
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II
 
Just nu är jag inne i min fyra veckor långa praktik, hos Studio Motljus här i stan. Förutom att ta kort mat varje morgon får jag dessutom följa med på lite foto-jobb och agera blixtstativ. Detta är min andra vecka och idag så var det dags för zombiefilmning och här är lite bilder från hur det såg ut vid sminkningen. För det är jätteintressant. Ja det är det.
Haha misslyckades helt med kristyren så överdrev så det skulle se ut som om det var tänkt att det skulla ha snöat massa..
 
I helgen var det återigen dags för en årlig aktivitet hemma hos familjen Yngwe - vi skulle sätta ihop ett pepparkakshus. Trots att alla bränner sig på det smälta sockret och allt bara faller sönder så ska vi ändå envisas med att göra det varenda år haha. Men det har väl sin charm med traditioner! Och genom att täcka allt med kristyr och Non Stop så blir ju resultatet till slut okej ändå!
Har ni också den här fantastiska traditionen hemma?
Klicka på bilden eller länken här nedanför för att komma till sidan för kursen!
 
KURSSLÄPP: Effektfullt med Photoshop «

Nu är dagen äntligen här då vi släpper vår Photoshopkurs som vi har fixat och donat med i flera veckor nu! På kurssidan hittar du all information om vad kursen innehåller och även om betalning. Vi har verkligen lagt ner vår själ i det här och hoppas innerligt att ni kommer uppskatta resultatet! Kursen är helt enkelt en perfekt julklapp till dig själv eller någon annan!
 
Klicka här för att komma till kursen!
 
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec