bloglovin
Här kommer en efterfrågad guide till hur man gör så kallade "hipsterbilder" som innehåller trianglar och cirklar. Ledsen för den dåliga kvalitén men inspelningsprogrammet svek mig men är det något ni inte ser eller förstår så är det bara att fråga!
Idag lämnar jag Sveriges vackra landskap för första gången i mitt liv (förutom Danmark då men det räknas inte). Närmare bestämt om 6 timmar lämnar jag mitt öde i en gubbes händer, som förhoppningsvis inte får en stroke så att planet kraschar, men det är ju sådant man brukar tänka på. Iallafall, hoppas ni kommer ha det riktigt hemskt och att det blir skitväder - för att citera fyrans väderkille.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Gårdagen innehöll en hel del svett i den tjugofemgradiga sensommarvärmen, så på kvällen beslöt vi oss för att vandra ner till Vättern för ett dopp i det blå. Som Jönköpingsbo borde man skämmas när man inte premiärdoppar sig i vättern förrän i augusti, men ändå. Någon hade lurat i oss att det var tjugograder i vattnet, men av vår språngmarsch upp på stranden efter doppet så var det nog lite kallare..
 
Och vinnaren i blueboxtävlingen bleeeeeeeeeeeeeeeev: Hanna! (ingen blogg) GRATTIS! Vi har mailat till den adress du angav. Så alla Hannor får helt enkelt kolla in mailboxen!
Idag har jag och mina små älv-kompisar dansat runt i månskenet och spridit stoft över öppna fält och ängar. Sedan följde vi med Peter Pan till landet Ingenstans och vägrade att vara vuxna. Eller så har jag bara suttit en jäkla massa timmar framför Photoshop, men sånt kan man ju aldrig veta.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II + Ett stycke Photoshop CS5
 
Såhär går det när vi inte har några idéer till roliga inlägg - dvs. klipper in oss själva i lite bilder. Skulle teskedsgumman moderniseras till nästa års julkalender så kan ni vara säkra på att det är oss ni kommer se som huvudpersoner.
 
Och ni som undrar över vinnaren i tävlingen med bluebox - vinnare kommer att koras någon av de närmsta dagarna!
Vilka visdomsord bilderna innehåller. Oja!
 
Igårkväll sprang vi ut i kvällssolen för att ta några bilder till lite kommande inlägg och grejer. Som ni ser på den första bilden var Marcus dock ganska opepp så det blev mest att vi slöfotograferade lite allt möjligt. Så här får ni lite bilder som ni kan inspireras av, eller något.
Här är den numera traditionella årsvideon för vår kära lilla blogg. Vi dansar, hoppar och firar - alltså någonting ni inte vill missa!
 
Tack också än en gång till er läsare för två grymma år, utan er hade vi inte fortsatt! :)
Som vanligt har det inte hänt ett skvatt utan vi är fortfarande lika snygga som för två år sedan. 
 
Nu har vår blogg-bebis nått trotsåldern och börjar bli riktigt gammal, det betyder att vi lagt ut skämmiga bilder på oss själva i två hela år. För att fira att vi har hållt bloggen vid liv så länge har vi ätit bullar, dansat och spelat in en video till er som kommer upp imorgon!
Nu är det dags för tävling kära kompanjoner! Vi har fått äran att tävla ut ett presentkort från Bluebox värt hela 400 kronor. För det kan du köpa en massa roliga prylar ur deras sortiment. Kanske vill du ha ett snyggt smyckesträd, ett smidigt iPhone-fodral eller ett par coola salt- och pepparkar, det finns massor av fina saker att välja på.

Det är världens enklaste att vara med, du behöver bara:
 - Kommentera inlägget om att du vill vara med. 
(- Kommentera fler gånger om du vill ha större chans att vinna!)täv
 
Tävlingen avslutas fredagen den 10/8 klockan 23:59. Lycka till!
 
Visst kan det vara skönt att vara ledig på sommarlovet, men är du forever alone som vi är när alla våra kompisar jobbar så kommer här den ultimata guiden hur du kan fördriva tiden..

Ta tag i trädklättrandet igen för att kunna komma upp på högre höjder och spana efter nya vänner eller pågående festligheter som du kan joina. Tips: Var inte höjdrädd och se till att du vet hur man kommer ner igen.. Vilket inte vi gjorde.

Är du för feg för trädklättring så kan du alltid kolla på gamla foton. Risken är dock att du blir lite ledsen (eller börjar storböla) för att du inser att du inte har några vänner längre..

Ha djupa konversationer med närmaste tillgänliga djur. Kanske är du tvungen att muta med korv eller liknande för att få ett par lyssnande öron.. (även om de nu inte förstår ett skvatt)

Tycker du att alla alternativ som kommit upp hitills har varit töntiga (är de ju inte alls...) så ta och spela tv-spel med dig själv. Öva upp din simultanförmåga och låtsas vara två olika personligheter. OBS! Risk finns för att utveckla schizofreni.

Sedan kan man ju alltid inse att man alltid kommer vara forever alone och orsaka översvämning i sängen av alla tårar. Ibland är livet hårt. Tyvärr.
Eftersom OS går för fullt på tv just nu kan vi passa på att tipsa om vad man kan göra när man inte vill sitta inne och bara titta, utan själv uppleva OS-andan. Bara samla ihop ett par hundra människor som är villiga att titta på dina tappra sportförsök och gör följande...
 

Leta upp närmaste volleybollnät, eller sätt upp det gamla trasiga badminton-nätet i trädgården och spela volleyboll. Om du inte hittar några att spela mot, spela mot dig själv och få dubbelt så mycket träning!


Spring hundra meter och försök slå ditt personliga rekord, eller kanske till och med världsrekordet. Ingen kommer ju märka om du fifflar lite med siffrorna.


Uppfinn lite nya längdhopps-stilar! Du kanske inte hoppar lika långt som Carolina Klüft men du kommer iallafall se betydligt snyggare ut!


Bli lika biffig som alla andra släggkastare och snurra runt tills du bli alldeles yr när du kastar. Sedan om du är lika vårdslös som oss kan du ju använda en kamera istället. Vad spelar det för roll när du ändå kommer tjäna multum som idrottsstjärna.


Eller så kan du bara göra det som du är säker på att du iallafall har en chans att få guldmedalj i, nämligen att bara ligga ner i gräset och inte göra någonting.
 
 
För er som undrar hur det såg ut häromdagen när vi träffades och gjorde en massa inlägg, så har ni svaret i den här videon. Ni som inte undrar, borde titta på videon ändå. Inte för att den är så grymt filmad (för det är den inte), utan för se vilka riktiga proffs vi är.
Om du undrar hur man gör sådana här coola rörliga bilder? Kolla in det här.
 
Såhär fashionabla och svåra såg vi ut igår när vi sprang runt och tog de där porträttbilderna. En liten fin video där vi hoppar länghopp och springer 100 m kommer ni nog också få se inom kort. Något att se fram emot? Vet ej, men om ni vill se oss svettas och se fula ut så kommer ni nog bli nöjda!
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec