bloglovin
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

När man knappt kan gå utanför dörren utan att snyfta och se ut som om man precis har gjort världens största lökmiddag, då vet man att det är vår. Så är det iallafall enligt alla träd och blommor. Vädret däremot, han håller inte med riktigt än, men är man sen i utvecklingen så är man.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Igår kväll hade jag det allmänt najs hemma hos Lisa med massa gamla vänner från högstadiet. Jag är inte så svår som jag ser ut att vara där jag sitter och kollar neråt, utan jag var mest så himla fascinerad av när någon rörde om i kladdkakssmeten. Idag ska jag mest njuta av att inte känna söndagsångest. Bästa helgen!
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II / Efterbehandling i Photoshop CS5

Försöker verka proffsig och otroligt cool och lägger upp denna bilden för att visa upp mina otroligt välutvecklade Photoshop-skills. Eller okej, jag kanske inte är så jättebra, men lite coolt är det iallafall. Kanske.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II + EOS Camera Movie Record

Igår bakade vi alltså äckelbrownies som mest var torra och inte alls chokladiga. Vi döljde den fesbruna färgen med ton av florsocker. Och tro det eller ej men vi filmade det hela. (för det är ju så himla intressant att se oss blanda ihop lite saker i en bunke) Vem vet, kanske blir vi den nya Mat-Tina?


Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Några vardagsbilder från min, inte så, fartfyllda vecka. Bland annat när jag köpte en macka och dricka för 80 spänn på Wayne's och hade det allmänt trevligt med tjejerna. Nu tänkte jag ta och tvinga i mig några fesiga brownierester efter dagens bakäventyr med Marcus. Det är faktiskt inte så gott som det verkar.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Har legat hemma med halsfluss i några dagar och bara orkat gå ner och hämta glass i frysen de gånger jag lämnat sängen haha. Men nu är jag på benen igen och idag åkte jag den hederliga morgonbussen med ett stycke Mikaela som var lite ledsen över att gå i skolan till klockan fem. Sen har jag mest spenderat dagen med att springa runt på stan för att göra ett enkätjobb. Och om ni undrar så har jag världens bästa jobb på Jönköpings-Postens ungdomsredaktion.

Nu ska jag gå och tjuväta av min brors födelsedagstårta, antingen eftersom jag är elak eller bara för att daimtårta är så sjukt gott.
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Finns ingen rubrik som kan beskriva de här bilderna bättre. Ville vara lite kreativ och ta självporträtt såhär på min otroligt värdefulla fritid men inte trodde jag att man ser ut som en kossa när man ligger ner. Men ja, några dubbelhakor senare skrapade jag iallafall ihop de här bilderna. Tur det...
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 II

Sörjer att lovet är slut med de sista bilderna från ledighetens dagar. Bland annat från när jag när jag åt asgod mat och äntligen såg the Hunger Games på bio (boken är så mycket bättre så ni vet, men så är det väl alltid). Nu ska jag äta upp mitt påskgodis och försöka att inte tänka på klockan som ringer klockan 6 imorgon.

Känner på mig att det kommer dyka upp en massa kommentarer från er som fått lov nu. Hatar er. Typ. Lite.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

En årlig påsktradition hos oss är att den här vackra skapelse står på bordet. Tänk er att man har pressat ner massor med påskmat innan och sen inte kan motså denna frestelse. Man rullar fram efteråt.

Ni kan ju bara gissa vad min frukost bestod av..


Världens finaste video från i förrgår när vi var ute på äventyr. Eller ja, förfrös rövarna av oss och försökte vara snygga på bild. Hoppas ni får en fortsatt bra påsk i det härliga pulkavädret och att ni inte äter för mycket påskgodis.

Nej, skojar bara. Ät tills ni stupar, det ska vi!

De två sista bilderna beskriver hur trötta vi var mot slutet.. Och hur mycket det blåste.

Idag har vi frysit rumporna av oss då vi gav oss ut för att fota lite smycken från Carolines Smyckesskrin. Förvänta er att bloggen kommer att fyllas med glimmande halsband och fjädriga örhängen. Har ni tur kanske det kommer upp en liten film från idag också, det är ju trots allt påsk!

iPhone 4 + Instagram

Igår gav jag och mina vänner oss på att göra macarons (igen) och ja. Om det var värt fyra timmars slit vet jag väl inte men de blev ganska lyckade ändå. Tänk er att det är så här vackra och fina de ska se ut och googla absolut inte bilder på proffsgjorda för att jämföra med..

Och om någon skulle vilja ha recept så kan jag tyvärr inte ta åt mig äran för att ha gjort det själv utan de finns här och här.
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II

Under de senaste två veckorna har det varit riktigt glassätarväder och jag har mest hängt med kompisar i solen, dessutom fick jag äran att genomföra ett kanelbulletest med jobbet. (och det är nu ni blir avundsjuka) Dessutom har jag nu officiellt påsklov, halleluja! Inledde påsklovet med att skriva högskoleprovet i åtta timmar igår så ja, idag förtjänar jag att ligga i soffan med en godispåse i ena handen.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec