bloglovin
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Idag fick jag äntligen sova ut hur länge jag ville efter en sju dagar lång arbetsvecka som igår avslutades med ett alldeles för långt tolvtimmarspass. Firade min lediga dag genom att mixa allt frukt som jag kunde hitta. Det här med less is more är uppenbarligen något som jag aldrig har förstått mig på.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
För några år sedan brukade jag publicera bilder på mig själv i varenda inlägg som jag lade upp här. Vet inte om jag har brist på tid eller om jag bara inte är lite självupptagen nuförtiden eller varför det aldrig blir några egopics tagna längre. Här är i alla fall två stycken dagsfärska självporträtt om ni mot förmodan hade glömt bort hur jag ser ut.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
På Island bodde vi i en av av sex lägenheter, medan familjen som ägde gästhuset som vi arbetade på bodde i den andra änden. Det fanns även ett par små tillhörande stugor för sommarturister. Varje morgon när vi steg upp hade vi en sinnessjuk vy framför oss med berg och lavastränder, om det inte var snöstorm det vill säga - vilket ägde rum var och varannan dag.
 
Vi har gjort allt man kan tänka sig; byggt kök från ikea, målad lister, lagt golv, lackat trädetaljer, gjort om deras hemsida på 8 olika språk, städat jacuzzis m.m. Har varit ganska skönt att det enda man oroade sig för var att tappa en maska när man stickade, men det är också fruktansvärt skönt att nu vara tillbaka i civilisationen.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM + Canon EF 24-105/4.0L IS USM
 
Ungefär såhär såg det ut runtomkring gästhuset där vi bodde i området vid namn Snæfellsnes. Islänningarna har verkligen någonting för att bygga futuristiska kyrkor som ser ut att kunna komma från vilken Sci-Fi-film som helst.
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50/1.4 USM
 
Det har ekat tomt här ett bra tag. För min del beror det främst på att jag har spenderat januari och februari med att arbeta på ett isländskt gästhus mitt ute i ingenstans, med 6 mil till närmaste matbutik. De fyra sista dagarna uppe på Island spenderade vi i huvudstaden Reykjavik, så ni får vänta lite med de majestätiska bergs- och havsbilderna haha.
2010
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun
Jul
Aug Sep
Oct Nov Dec